Здравейте съфорумци от Монреал,
обръщам се за помощ по един медицински проблем - търся някъде в града да си направя очен преглед - в добра оптика или при добър офталмолог. става въпрос за астигматизъм и е доста специално стъкло. За нещастие си счупих очилата от БГ и сега ми се налага да ги заменя с нещо, но допущам че може да има промяна в очите ми, тъй като не съм си правил преглед от доста време. Та молбата ми е, ако имате лични впечатления и сте доволни от някоя оптика или конкретен доктор, моля дайте ми координати, евентулно цени на прегледи, стъкла. Ако някой има конкретно опит с астигматизъм тук ще ми е от огромна полза! От сега да си кажа,че здравната ми застраховка нищо няма да покрие, та всичко ще си го плащам аз, затова търся оптималното отношение цена-качество.
Благодаря предварително.
А като идея можем да направим в последствие статия в полезни връзки за оптики и очни лекари - мисля че за доста от нас ще е полезно.
търся добра оптика и/или офталмолог?
- Ivet
- Обратна връзка:
Приготви си 200 кинта, без рамките това от опит от преди 1 месец.
С астигматизма нямат проблем, ще ти направят стъклото. За остатъка от опита си няма да споделям, защото смятам, че е по-скоро изключение, по някаква причина съм разгневила някой горе и съм попаднала на най-големите олигофрени в Канада. Успех!

Let it go...