търся добра оптика и/или офталмолог?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
vio

търся добра оптика и/или офталмолог?

Мнение от vio »

Здравейте съфорумци от Монреал,

обръщам се за помощ по един медицински проблем - търся някъде в града да си направя очен преглед - в добра оптика или при добър офталмолог. става въпрос за астигматизъм и е доста специално стъкло. За нещастие си счупих очилата от БГ и сега ми се налага да ги заменя с нещо, но допущам че може да има промяна в очите ми, тъй като не съм си правил преглед от доста време. Та молбата ми е, ако имате лични впечатления и сте доволни от някоя оптика или конкретен доктор, моля дайте ми координати, евентулно цени на прегледи, стъкла. Ако някой има конкретно опит с астигматизъм тук ще ми е от огромна полза! От сега да си кажа,че здравната ми застраховка нищо няма да покрие, та всичко ще си го плащам аз, затова търся оптималното отношение цена-качество.

Благодаря предварително.

А като идея можем да направим в последствие статия в полезни връзки за оптики и очни лекари - мисля че за доста от нас ще е полезно.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Приготви си 200 кинта, без рамките това от опит от преди 1 месец. :twisted: С астигматизма нямат проблем, ще ти направят стъклото. За остатъка от опита си няма да споделям, защото смятам, че е по-скоро изключение, по някаква причина съм разгневила някой горе и съм попаднала на най-големите олигофрени в Канада. Успех!
Let it go...
vio

Мнение от vio »

много благодаря, Ивет,

а ще споделиш ли от кого и къде точно не си доволна, за да не повтарям твоя опит? :oops: :oops:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Не е от Монреал и нямах проблеми толкова с доктора, колкото с персонала на оптиката. :wink: Така че влизай смело в първата оптика, добрата новина е, че ако нещо объркат ти правят стъклата докато не уцелят. :lol:
Let it go...
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Извинявам се, на ВИО за това, че се отклоних от темата за да влизам в спор с Нейно Величество.
ВИО, аз ползвам услугите на д-р Камелия (офталмолог) тя е българка и работи в Репантини и Монреал можеш да се консултираш с нея на тел. 514-339-5504
Успех!
Публикувай отговор