В гореспоменатата тема се казва че чехите няма да летят до Канада вече, а те бяха май най-евтиния и добър вариант. Не знам дали е така, но и аз така дочух, но от всичкото ровене из нета най - евтините оферти ми ги дават за полети на Полските авиолинии. Те летят до Торонто и изпълняват полета от София до Варшрава и после от Варшава до Торонто, а от там се продължава с вътрешни авиолинии до Монреал, Отава, Ванкувър и Калгари, като това си е с един билет.
За хората , които тепърва ще тръгват към Канада мисля, че това е много добър вариант, защото цената е доста по приемлива от на другите превозвачи, а това си е доста важно в началото.Самия полет е един път седмично - в петък по едно и също време:
Тръгване от София - 14 40h --- Пристигане във Варшава - 15 35h
Тръгване от Варшава - 16 30h --- Пристигане в Торонто - 20 20h ,
и от там нататък мисля че е с AirCanada до съответния град.
Ние сматяме да летим с тях до Отава към края на февруари да сме живи и здрави. Само се чудим от къде да си вземем билетите, от 4-5 места ми дават различни цени, като Expedia.bg ми дават най - ниската цена , а от Posoka.com най-високата и има разлика от близо 90 евро, а това са си парички

Та , дали някой е ползвал Expedia.bg , DemoTurs, Poleti.com, Sunny.bg , ще е готино да сподели за агнеции за самолетни билети и изобщо всичко за полетите , когато са за първи път:)
Знам , че е дискутирана темата, но нещата се изменят и за това пускам нова такава.
Предварително благодаря:)
Весели празници