"сейфти фърст"
-
-
-
От всичките аспекти на канадското сейфти, засега съм си позволил да само да оперирам къщната смоук-аларма.
Щото иначе нищо не може да се опече спокойно в къщи. Смятам я за излишна и разчитам на близката пожарна да са за няколко минути в "задния ми двор", както при този случай на съмнение за пушек у съседите:
http://xs222.xs.to/xs222/07515/IMG_fire2.JPG
Обаче бейби-бумърите щяли скоро да се пенсионират масово, та Драго да побърза да идва насам, че някой тука трябва да ни пази и от тази напаст, по празниците...

http://xs222.xs.to/xs222/07515/IMG_fire2.JPG
Обаче бейби-бумърите щяли скоро да се пенсионират масово, та Драго да побърза да идва насам, че някой тука трябва да ни пази и от тази напаст, по празниците...

Джордж :)),какво е това "бейбу-бумери" !
Някакво подразделение на Пожарната или това им е названието на пожарникарите :)
Видял ли си дали използват кучета в тази сфера.
Ние още сме в Москва,след 4 дни се прибираме.А аз не съм чел френски от 3 месеца а трябва,че ако скоро сме на интервю да не изложа отбора....
Някакво подразделение на Пожарната или това им е названието на пожарникарите :)
Видял ли си дали използват кучета в тази сфера.
Ние още сме в Москва,след 4 дни се прибираме.А аз не съм чел френски от 3 месеца а трябва,че ако скоро сме на интервю да не изложа отбора....
Драго, няма да излагаш отбора с такива въпроси. Този термин обозначава поколението, родено едно 20-на години след втората световна, вследствие на набъбналия мерак на тукашните ветерани и техните съседи и най-добри приятели.
Говори се, че канадската икиномика ще закъса за работна ръка, след като те се пенсионират и се отдадат на грижите на тукашните медицински сестри и социални работнички.
http://www.boomerdeathcounter.com/canada.htm
А ти наблягай и на английския, не по-малко от френския. Как е времето в Москва..

http://www.boomerdeathcounter.com/canada.htm

А ти наблягай и на английския, не по-малко от френския. Как е времето в Москва..

Добър вечер Джордж :)
Тук е добре,бих казал топло за зимата.Един ден само ми се стори студеничко,но иначе през останалото време всеедно е късна есен със малко сняг :):)
аз не съм си и помислял да уча френски (мъкар ми харесва),но заради интервюто трябва.После вече си наблягам на английския.
Джордж,Весело посрещане на Коледа и много подаръци :):):))
Тук е добре,бих казал топло за зимата.Един ден само ми се стори студеничко,но иначе през останалото време всеедно е късна есен със малко сняг :):)
аз не съм си и помислял да уча френски (мъкар ми харесва),но заради интервюто трябва.После вече си наблягам на английския.
Джордж,Весело посрещане на Коледа и много подаръци :):):))
Ех, Москва, Москва... Не съм бил там от около --- 1991г, трябва да беше. Като дойдете, ще направите сравнението, между 2-те най-големи държави в света. Тука е -11, слънчево.
Мерси за пожеланията, писал съм на дядо Коледа...
И на вас весело прекарване. ! :partytime:
И да внимаваш в Русия, както пише тука на едни плакати по стените във фирмите: "Safety first" & "Put the safety on"! Тва да си упражняваш английския...
Мерси за пожеланията, писал съм на дядо Коледа...

И да внимаваш в Русия, както пише тука на едни плакати по стените във фирмите: "Safety first" & "Put the safety on"! Тва да си упражняваш английския...

как беше на руски "спасибо" за "evrething" :):):)
Аз докато съм тук си направих сравнението между БГ и СССР.
Хората са груби,недодялани...с по 3 -4 платна в една посока,но никой не прави път на линейка с пусната сирена и натиснат клаксон (заснел съм го).
В това отношение БГ може да е всякаква,но на линейка почти на мига се прави път,пък дори и ,че сме с 2 платна в посоката.В Бг ако някой без да иска те бутне или настъпи в повечето случай ще се извини (засега е така ).Тук може да се върнат и да повторят ...
Но в присаждане на стволови клетки са водещи,което сега е важно!
Като се прибера ще инсталирам XP ,а ще съм и на другия компютър и ще продължим с е-майл .
Поздрави Канада от мен :)):):)[/url]
Хората са груби,недодялани...с по 3 -4 платна в една посока,но никой не прави път на линейка с пусната сирена и натиснат клаксон (заснел съм го).
В това отношение БГ може да е всякаква,но на линейка почти на мига се прави път,пък дори и ,че сме с 2 платна в посоката.В Бг ако някой без да иска те бутне или настъпи в повечето случай ще се извини (засега е така ).Тук може да се върнат и да повторят ...
Като се прибера ще инсталирам XP ,а ще съм и на другия компютър и ще продължим с е-майл .
Поздрави Канада от мен :)):):)[/url]
Също така като минавам на зелено, НИКОГА не се оглеждам, и местното ИНФИНИТИ спира кротко, и ме изчаква да премина (след което не следва псувни и тупанициDparo u TaHq написа:как беше на руски "спасибо" за "evrething":):)
Поздрави Канада от мен):):)[/url]

Забравяш нещо много важно, преди 17-18г и тука е било такава идилична картинкаDparo u TaHq написа:def34 ,това е абсолютно вярно ,за съжаление...
Докато четях си спомних от 12 до 17 годишна възраст ,когато с майка ми си живеехме в Благоевград как се събирахме една група приятелчета и всеки правеше от стериопор (ако правилно го написах) лодки,кораби,катери или салове и там,където живеехме имаше една окрита напоителна система,която беше дълга няколко километра и по нея си пускахме нашите плавателни съдове и беше голяма радост и тръпка кои ще стигне пръв до края
:):)
Какво ли не бих дал да се върне това време....
Много често ихраехме футбол ,особено събота и неделя,когато по-големите или работещите бяха свободни и тогава се завормяше голяма игра),аз обикновенно бях или вратар или защитник,защото бях много подвижен.
Малко бяха хората ,които имаха видео и наистина да отидеш на кино или кино-видео клуб беше голяма работа.
Тове беше преди 18 години....
Не мисля ,че живота сега стана по-добър.
def34 сигурно тази точка 6 е онова време,което сме забравили в забързаното ежедневие ...