Новогодишно парти 2008 - Монреал ???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Аз по такива сборища не ходя. Ако хич хептен няма с кой, по-добре сами в къщи, отколкото да налетя на простакели, дошли единствено и само да обсаждат другите. Освен това сам мързелива, и то много, та не искам да бия път.
bateto

Мнение от bateto »

миналогодишното новогодишно парти в Мтл.доколкото си спомням се запомни с някоя и друга бирена бутилка по нечия глава с малко кръв и зъби по снега.
очакваме да видим ква ще е тая година равносметката.

абе ,ако тийновите не пушеха толкова трева и не оповръщаха кенефа можеше и да рискувам да ви уважа с присъствието си ,но май ще се въздържа.а и като се сетя кви изпаднали германци се събират съвсем се отказвам.не ми е там местото. :D
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Леле, вие ми взехте акъла, а ще ходя на бг партито тука..
Ама като се сетя миналата година как я посрещнах - една механа, набутани една в друга маси, и черешката на тортата: един мангал с микрофон в ръка обикаля от маса на маса и точи в продължение на половин час няква песен, от която всичко, което схванах, беше "якоооооо, манджааааааа".. Да става, каквото ще на 31-ви, все ще е по-добре от миналата година :lol:
Странджата

Мнение от Странджата »

С ТИГА БЕ и в Абърта ли мангали?
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Тц, миналата година си бях още в България, споко :lol:
Пст, ела да ти подшушна - Ванкувър е в Британска Колумбия :wink:
Странджата

Мнение от Странджата »

Добре де , Китайска :lol:
ivo007

най-после един свестен посетител в чата

Мнение от ivo007 »

Ann написа:Да , може би сте прави- с 5-6 ПРИЯТЕЛСКИ СЕМЕЙСТВА добре ще си изкараме, но...ние не живеем в Монреал от 10 год. и ако няма такива събирания на българите тук, къде би ги срещнал....на улицата ,в метрото ??? Едва ли! Защо избягваме контактите по между си? В Торонто и във Ванкувър българите, по-българи ли са, та съумяват да се съберат? Другите нации така ли правят, я се огледайте. Арабелите и радио си имат, дори.

...но както и да е...

Не тези с МНОГОТО ПРИЯТЕЛИ тук- желаем весело изкарване и щур и незабравим купон.

А ние с МАЛКО ПРИЯТЕЛИ ще пием по една ракия на домашно.
След обилно четене на глупости и първенюшко-комплексарски мнения най-после попаднах на нещо разумно. Браво Ann давай в същия дух. Може пък наистина разума, интелекта и културата да задушат простотията. Учудващо е колко много хора изпитват неистово желание да се гордеят с глупостта си.
Дано има повече хора, които мислят като теб. Успех и весели празници
Странджата

Мнение от Странджата »

Ами айде агент 00седем , недейте да плюете а организирайте нещо , поне за първо Колледно мнение :lol: Ако Сте Чалгаджия нема да имате грижа...
ivo007

Мнение от ivo007 »

Здравей Странджа, за съжаление не съм чалгаджия.
На времето за малко да ми намалят поведението за това, че казах, че рок музиката е за интелиегентни хора.
ivo007

Мнение от ivo007 »

Сгреших думата. Става въпрос че рок музиката е за интелигентни хора - така си мисля аз
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Естествено, че я има тази общност и винаги ще я има. Както е вярно и че плюещите и критакарите също никога няма да изчезнат. :)
Само дето хората от тази българска общност не се афишират тук, или където и да е, безцелно и безсмислено. Защото нямат нужда от себепоказване и избиване на комплекси, нито страдат от самота и липса на внимание от страна на околните.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Организарйте се на воля и си направете супер събиране 200 човека и си искарайте жестоко - искренно ви го пожелавам, обаче истината е както са ви я разказали THC-то и останалите за т.нар. масови събирания... гарантирам ви, че няма да повторите...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Трагичен случай, а, MrGeek? :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Публикувай отговор