"сейфти фърст"
Защода си противореча? Важен е идивида. Мен и в гората да ме пуснеш ще си запазя обноските. Това какво ще бъде едно общество зависи от какъв вид да преобладаващата част от индивите.zorina написа:Ира,
ти си противоречиш?!?
значи обществото няма значение ????важното е индивида...и ако е добре възпитан и у гората да го пуснеш, тъй като е добре възпитан, то той ще запази всичките си маниери и обноски??
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
[/quote]
Защо а си противореча? Важен е идивида. Мен и в гората да ме пуснеш ще си запазя обноските. Това какво ще бъде едно общество зависи от какъв вид да преобладаващата част от индивите.[/quote]
Ира,
до момента дори не предполагах, че коментираме теб
мислех, че гледаме малко по-мащабно;)
но ако имаш желание, или пък нужда, може и поразсъждаваме как ще се промени поведението на .. .. в съотюветното общество/среда?

Защо а си противореча? Важен е идивида. Мен и в гората да ме пуснеш ще си запазя обноските. Това какво ще бъде едно общество зависи от какъв вид да преобладаващата част от индивите.[/quote]
Ира,
до момента дори не предполагах, че коментираме теб

но ако имаш желание, или пък нужда, може и поразсъждаваме как ще се промени поведението на .. .. в съотюветното общество/среда?

- MrGeek
- Путлер Капут
Ами аргументите, Кримон, свършиха, защото ти така и не можа да разбереш, че до края на 1989-та година все още имаше политически затворници, които излежаваха присъди за "проповядване на антидемократични идеологии и разпространяване на клеветнически твърдения, засягащи държавния и обществен строй". С какви по-елементарни аргументи да ти го обясни човек? Според теб политическите разправи и окошарване на политзатворници били "приключили" с Вълко Червенков - смешно и жалко твърдение, на което е просто безсмислено да ти се вадят каквито и да било аргументи.krimon написа:Когато аргументите свършат започват обидите!
Ама ти кога ли си имал аргументи - лесно е да ходиш след батето, филипне и в случая след мен и да пускаш тъпи, саркастични коментари придружени със смеещ се емотикон. Отдавна си скучен
!!!
bateto написа:ми си ги запазиш,най много като те срешне баба меца да напикаеш кълките.

E eee , ne не и не ,

ти не списвай в темата защото те разконспирирах-не те е срам:
Канадските пощи и полицията издирват "шегаджия", който е заподозрян, че слага нецензурни писания в писмата от Дядо Коледа до децата.
Директорката на Канадските пощи Мойя Грийн заяви, че е шокирана и натъжена от този инцидент и обяви, че за 48 часа спира програмата за изпращане на писма от Дядо Коледа. Тя се надява, че това време ще е достатъчно да се увери, че злосторникът няма да може да продължи. Според вестник "Отава Ситизън" най-малко десетина писма съдържащи изрази, меко казано неподходящи за деца, са изпратени в района на Отава. Ние мислим, че извършителят е един. Досега никога не сме имали подобен проблем, каза говорителката на пощата Синди Доуст. Канадските пощи имат програма, в която служители и доброволци отговарят на изпратените от деца от целия свят писма до Дядо Коледа на адрес Дядо Коледа, Северния полюс, Канада, код ХоХоХо. Около 11 000 доброволци участват в програмата. През миналата година, канадските пощи отговориха от името на Дядо Коледа на повече от 1 млн. писма. /АФП
Канадските пощи и полицията издирват "шегаджия", който е заподозрян, че слага нецензурни писания в писмата от Дядо Коледа до децата.
Директорката на Канадските пощи Мойя Грийн заяви, че е шокирана и натъжена от този инцидент и обяви, че за 48 часа спира програмата за изпращане на писма от Дядо Коледа. Тя се надява, че това време ще е достатъчно да се увери, че злосторникът няма да може да продължи. Според вестник "Отава Ситизън" най-малко десетина писма съдържащи изрази, меко казано неподходящи за деца, са изпратени в района на Отава. Ние мислим, че извършителят е един. Досега никога не сме имали подобен проблем, каза говорителката на пощата Синди Доуст. Канадските пощи имат програма, в която служители и доброволци отговарят на изпратените от деца от целия свят писма до Дядо Коледа на адрес Дядо Коледа, Северния полюс, Канада, код ХоХоХо. Около 11 000 доброволци участват в програмата. През миналата година, канадските пощи отговориха от името на Дядо Коледа на повече от 1 млн. писма. /АФП
Ох, не ми се разсъждава. Без друго това е спор от сорта кое е първо яйцето или кокошката. Без друго не държа да убеждавам никой в нищо, това си е моето мнение и то няма да се промени. Не държа да променям и ничие чуждо мнение.zorina написа:.........до момента дори не предполагах, че коментираме теб![]()
но ако имаш желание, или пък нужда, може и поразсъждаваме как ще се промени поведението на .. .. в съотюветното общество/среда?![]()
Иначе аз се дадох себе си само като обобщен образ на индивидите с добро домашно възпитание на които обществото не може да повлияе.

По времето на комунизма беше много удобно да се говори обществото това, обществото онова..... обществото все то виновно, но никой не се асоциира с него.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
- MrGeek
- Путлер Капут
Филипе, след това гениално разкритие се надявам най-сетне да можете да заспивате спокойно с батката без употребата на помощни средства.filipne написа:Ами то и аз отдавна му казвам на Грийк да смени лафовете ам ама не , сигурно се е иизчерпил творчески![]()
Той и батетто отдавна го е разкрил, че няма мнение по никой въпрос. Бих добавил, че освен, че не изказва мнение , но и назидателно смъмря другите , че не са го схванали

Събота сутрин във фризьорския салон докато едната чака да и изстине каската,вторат да и смъкнат ролките и третата сешоара,англичанка ,французойка и българка си споделят сексуалните мечти:
-англичанката :искам да съм ябълка,да ме гризат,да ме гризат докато от мен остане само огризката
-французойката:аз искам да съм сладолед на клечка,да ме лижат,да ме лижат докато се свърша и от мен остане само клечката
-българката :аз пък грамофонна плоча,да ме въртят,да ме въртят на едната страна и като им омръзне да ме обърнат на другата.
Така и с нашия човек Мр. Г... .
-англичанката :искам да съм ябълка,да ме гризат,да ме гризат докато от мен остане само огризката
-французойката:аз искам да съм сладолед на клечка,да ме лижат,да ме лижат докато се свърша и от мен остане само клечката
-българката :аз пък грамофонна плоча,да ме въртят,да ме въртят на едната страна и като им омръзне да ме обърнат на другата.
Така и с нашия човек Мр. Г... .