anxeli написа:Очаквам ако някой удари моето дете с топка да му бъде поискана сметка и да има последствия, а не даскала да свие рамене и да каже ми такива са, деца :shock:. Това е една от причините да дойдем, нали така :? ?
точно за майки като теб от които ми се изправя косата пуснах темата.
ако си прочела внимателно сина ми се замерваше с мен. не е тръгнал да осакатява със сняг невинни дечица. да не говорим че по-малки от него едва ли има в училището.
но като игнорираме този факт, според теб ако деца ритат футбол в двора и на родителя на този който е вратар, след всеки удар които получи с топката някой трябва да тича да му дава обяснения защо са го ударили и "да наистина можеше малко по леко да го ударят ама стрелеца е нахранимайко българин който не е схванал колко силно се рита топката и ние ще забраним футбола от утре за да няма и други ударени"
тва пък ако детето ти не е вратар или пък недай си боже е случаен минувач и го ударят с топка деца който играят наоколо - съд, ако може на място, а за по-сигурно разстрел пък после да обжалва. няма да ти нарушават правата я!!
а на всички останали които ме посъветваха да сменя училището, провинциата, държавата - благодаря за идеите, облекчихте безизходното ми положение с безценни съвети.
вие сте в състояние да спорите, че след като сме дошли в канада трябва да си затваряме очите за това как по вечерните новини без предварителна индикация дават двама мустакати мъже да се целуват след като туко що са се венчали, но за сметка на това когато започва филм където евентуално мъж може да целуне жена има поне 50 надписа "вюър дискрешън адвайзед"
ами приятен спор
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.