"сейфти фърст"
"сейфти фърст"
пичове отдавна не съм чел/писал че предимно с плюене се занимавате пък нямам чак толкова свободно време
обаче искам да споделя нещо дето днес една за малко да не я удуша
отивам сутринта в училището и малкия почва да хвърля по мен снежни топки и аз не му се давам обаче. идва "едната" и ми вика (приблизителен превод от канадски)
- той не трябва да прави това
- що?
- защото той може да удари някой
- ?!?!
- ами по големите деца гледали и те щяли да започнат да хвърлят
- е да не хвърлят камъни?
- не, ама може да удари някой
- добре де то тва е идеята да се бият със снежни топки, деба в канада на децата ако им вземете снега какво ще правят 9 месеца в годината?!?!
- директора е забранил. не може да го правите
как не и дадох визитна картичка да ме съди олигофренката
тоя континент ще се затрие още по наше време, те отглеждат поколения без грам инстинкт. болния мозък надвива здравия разум заради "политическа коректност". дори на част от канадците вече им писва с тва промиване на мозъци като говоря с някои в офиса.
в училищата се стрелят всеки месец, наркотици с лопата да ги ринеш, тея снежни топки ще ми забраняват. баси американците ряпа да ядат
обаче искам да споделя нещо дето днес една за малко да не я удуша
отивам сутринта в училището и малкия почва да хвърля по мен снежни топки и аз не му се давам обаче. идва "едната" и ми вика (приблизителен превод от канадски)
- той не трябва да прави това
- що?
- защото той може да удари някой
- ?!?!
- ами по големите деца гледали и те щяли да започнат да хвърлят
- е да не хвърлят камъни?
- не, ама може да удари някой
- добре де то тва е идеята да се бият със снежни топки, деба в канада на децата ако им вземете снега какво ще правят 9 месеца в годината?!?!
- директора е забранил. не може да го правите
как не и дадох визитна картичка да ме съди олигофренката
тоя континент ще се затрие още по наше време, те отглеждат поколения без грам инстинкт. болния мозък надвива здравия разум заради "политическа коректност". дори на част от канадците вече им писва с тва промиване на мозъци като говоря с някои в офиса.
в училищата се стрелят всеки месец, наркотици с лопата да ги ринеш, тея снежни топки ще ми забраняват. баси американците ряпа да ядат
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
-
Re: "сейфти фърст"
И моят син му бяха чели конско за снежни топки. Вярно че няма да им стане нищо от малко сняг, обаче май че е добре да не им дават да хвърлят.
Имам спомени от ученическите години да седя с мокър и измръзнал гръб, защото съм отнесъл една-две снежни топки във врата през голямото междучасие.
Имам спомени от ученическите години да седя с мокър и измръзнал гръб, защото съм отнесъл една-две снежни топки във врата през голямото междучасие.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Напълно съм съгласен. В учлищата така промиват мозъците на децата. Това не се прави онова не се прави. Аз моите ги уча че е ОК да се правят доста неща. Постояно ми носят диплянки кое е препоръчително и кое не. Аз ги хвърлям в кофата направо.
Донякъде има смисъл децата да го възпитават, но така стават част от общото стадо свикнало с определени норми, но забравили да мислят.
Имаше един филм навремето затова. Матрицата ...
Донякъде има смисъл децата да го възпитават, но така стават част от общото стадо свикнало с определени норми, но забравили да мислят.
Имаше един филм навремето затова. Матрицата ...
Миналата седмица. Пуша пред входа на сградата, на прилично разстояние, но явно по-малко от законните незнамсиколко фута.
Идва една 150 килограмова, ще се пръсне по шевовете:
- Тук е забранено да се пуши
-??!??
- Трябва да сте на незнам си кво разтояние от входа
Аз не й обръщам внимание
- Ако не престанете да пушите ще трябва да ви докладвам на охраната
- Ами давай!!

-??!??
- Трябва да сте на незнам си кво разтояние от входа
Аз не й обръщам внимание
- Ако не престанете да пушите ще трябва да ви докладвам на охраната
- Ами давай!!

-
Що, к'во ти напраи тая да се оплакваш?becks написа:оплаквам сеspeedy написа:Хвалиш ли се или се оплакваш?becks написа:Миналата седмица. Пуша пред входа на сградата, на прилично разстояние, но явно по-малко от законните незнамсиколко фута.

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
И какво, затова че е 150 килограмова това което ти е казала автоматически е невалидно?becks написа:Миналата седмица. Пуша пред входа на сградата, на прилично разстояние, но явно по-малко от законните незнамсиколко фута.
Твойто ми прилича на тарикатско изпълнение а ла третия свят... ама не може да бъде, щот ти ядеш в ресторанти на обяд, значи си цивилизован цървул.
Тва че е 150 килограмова го казах за да представя по-образно ситуацията. Щеше да бъде тарикатлък от моя страна ако пушех във фоайето например. Или директно пред входа под козирката. В случая наруших закона с две крачки.
Същата овца е тази, която обяснява на децата ви как не е хубаво да се бият с топки, защото директора така е наредил
Ако приемате това за нормално, сериозно се замислете каква е степента ви на поканатчване

Същата овца е тази, която обяснява на децата ви как не е хубаво да се бият с топки, защото директора така е наредил
Ако приемате това за нормално, сериозно се замислете каква е степента ви на поканатчване

Абсолютно е възможно. Слава богу, процента на тези хора е малъкMrGeek написа:Значи ти не допускаш, че човек може да се е роди и израстне в България "поканатчен", т.е. задължително трябва да е селски тарикат?becks написа:Ако приемате това за нормално, сериозно се замислете каква е степента ви на поканатчване![]()
![]()
![]()