Някой знае ли какви документи изискват от Виена за издаването на сертификат за бебе, което се ражда след минаване на интервюто?
След като минахме интервюто и изпратихме документите до Букурещ се оказа че съм бременна. Предупредихме в Букурещ(малко късно, защото вече ни бяха изпратили медицинските) и направихме една част от медицинските(без моя рентген). Знач че трябва да пиша след като се роди бебето до Виена за да му издадат и на него сертификат, но незнам какви документи трябва да им изпратя. Та ако някой е минал по този път би ли могъл да ми даде някакви напътствия.
Акта за раждане + такса, не помня точно нашата колко беше. Към Букурещ вече ще изпратите вече получения сертификат от Виена, копие от паспорта, нова декларация за промяна на сем положение + такса. В рамките на една седмица получихме медицинските на бебо. Успех.
Благодаря marielkata.
За Букурещ знам какво трябва да се изпрати, защото тогава им писах по повод на това в какъв срок след получаване на медицинските те трябва да се направят и те ми отговориха за срока и какво се изпраща при тях след раждане на бебето.