И аз искам такъв достъп до най-веселата част от форума :idea:Гост Вто Ное 27, 2007 3:34 pm Кофата
Как да го направя и аз?
Как да го направя и аз?
Няколко пъти забелязвам, че има има потребители които са индефицирани от системата като "гост" (не са логнати), а имат достъп до Кофата
Re: Как да го направя и аз?
Аз пък искам на Маруся ... 

Това се получава когато някой Гост е влезнал да чете в темата в някой от основните форуми и е имал късмет да се озове в Кофата заедно с преместената междувременно там тема.analgin написа:Няколко пъти забелязвам, че има има потребители които са индефицирани от системата като "гост" (не са логнати), а имат достъп до КофатаИ аз искам такъв достъп до най-веселата част от форума :idea:Гост Вто Ное 27, 2007 3:34 pm Кофата
Всъщност не разбирам от какво се оплакваш - така или иначе можеш да четеш там, пък и "най-веселите" части от форума дори и до Кофата не стигат.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Коко защо ни лишаваш от най-веселата част от форума?Koko написа:Това се получава когато някой Гост е влезнал да чете в темата в някой от основните форуми и е имал късмет да се озове в Кофата заедно с преместената междувременно там тема.analgin написа:Няколко пъти забелязвам, че има има потребители които са индефицирани от системата като "гост" (не са логнати), а имат достъп до КофатаИ аз искам такъв достъп до най-веселата част от форума :idea:Гост Вто Ное 27, 2007 3:34 pm Кофата
Всъщност не разбирам от какво се оплакваш - така или иначе можеш да четеш там, пък и "най-веселите" части от форума дори и до Кофата не стигат.
Аз немога да си позволя да седна от домашното РС и да следя какво става тук, защото по този начин ще ощетя семейството си, а и ще си прахосам времето си за безсмислени неща. Виж от работното място е добре защото там ми плащат за престояно време в офиса. :idea: