Снимки за БГ-паспорт
Снимки за БГ-паспорт
Здравейте съфорумци!
Интересува ме дали някой знае къде в Монреал мога да си направя снимкии за БГ-паспорт по бг-изискванията. Моля, ако някой има опит да даде адрес, инфо...
Мерси!
Интересува ме дали някой знае къде в Монреал мога да си направя снимкии за БГ-паспорт по бг-изискванията. Моля, ако някой има опит да даде адрес, инфо...
Мерси!
Ето ги изискванията
http://bgembassy.ca/Consular/Materials/ExamplePhoto.pdf
Адрес на фото в Монтреал не знам, мога да ти педложа да си разпечаташ изискванията и да питаш на място в някое фотото дали могат да ги направят.
http://bgembassy.ca/Consular/Materials/ExamplePhoto.pdf
Адрес на фото в Монтреал не знам, мога да ти педложа да си разпечаташ изискванията и да питаш на място в някое фотото дали могат да ги направят.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Studio Photo Rose
Studio Photo Rose
Address : 5301, chemin Queen-Mary, Montréal, QC H3X 1T9
Telephone : 514-488-7121
Category : Photo Finishing Consumers, Photographers-portraits, Weddings, Etc.
Directory : Ile De Montréal - Centre
Brief Description :
photo PASSEPORT (100% GARANTI)
Citoyenneté - Résident permanent
Assurances maladie
Portraits famille,
affaires, graduations
Transfert vidéo VHS en DVD, 8mm
.
Ами ... щом тарся фото в Монреал сигурно от Канада ще подам молба
Благодаря за отговорите на всички !

Благодаря за отговорите на всички !
И аз щях да дам адреса, който АннаР вече е дала, ние там си правихме снимките за БГ паспортите, за гражданството и за карт малади.
Може да отидеш и на кръстовището на Куин Мери и Декари, там знам от познати, че също правят снимки за Бг паспорти, обаче тях ги бяха обръснали 30$ пък ние дадохме само по 11$
Може да отидеш и на кръстовището на Куин Мери и Декари, там знам от познати, че също правят снимки за Бг паспорти, обаче тях ги бяха обръснали 30$ пък ние дадохме само по 11$
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
.
Да подо4ух и аз разни неща ... 4е трябвало само в БГ, ама от кога влиза в сила не разбрах.
Питах в Отава и ми казаха 4е мога да подам молба за бг-паспорт. Щяло да има и консулски дни през Декември, но и това не ми казаха кога точно. Някой ако знае подробности - нека да сподели!
Питах в Отава и ми казаха 4е мога да подам молба за бг-паспорт. Щяло да има и консулски дни през Декември, но и това не ми казаха кога точно. Някой ако знае подробности - нека да сподели!