Интересн факт!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
LyuboK

Интересн факт!

Мнение от LyuboK »

След дълго чакане най-накрая получих резиденцакта си карта. Чаках повече от 4 месеца.
Дотук нищо интересно, ако не бях разбрал от един мароканец че той си е получил картата само след един месец.
Значи за българите 4 месеца, за мароканците, а може би и за други подобни 1 месец.
Факта си е факт!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Значи аз съм мароканец или нещо подобно, а жена ми си е българка. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Няма значение какъв си. Около нас 3-4 семейства, които дойдоха с нас ги получиха след месец. Интересно е, че те са без деца. Ние още чакаме, а скоро правим 3 месеца.
Ама и тая карта не трябва кой знае колко, така че не бързаме. :)
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

И при нас беше голямо чакане (май 3 месеца и нещо беше), но си има обяснение. След като не дойдоха в срок, се обадихме да питаме какво става и ни казаха, че има проблем със снимките ни и искат да направим нови, да чакаме до 2 седмици писмата с поканите къде и кога да се явим. Та след като дойде тая дата и направихме снимките пак зачакахме стандартния срок докато ги получим. После се загубиха някъде по пътя здравните ни карти и пак се заобяснявахме по телефона, та пак ни пращаха нови и така.. Случва се, едва ли е според националността обаче :wink:
Nonika

Мнение от Nonika »

Ами тези, които си получиха за по малко и от месец ... те какви са?
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

няма никакви закономерности - тази работа се върши от чиновници и забавяния може да има всякакви и за всеки ако ще и да е от Марс.
точно така мисля по въпроса:)
ivandi

Мнение от ivandi »

Абе Любо, след дивотиите, които изписа за познати хора, сега и тази глупост. Тук има много простотии, ама ти наистина търсиш под вола теле. Ако така я караш не ми се мисли как ще се оправяш.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
Koko

Re: Интересн факт!

Мнение от Koko »

LyuboK написа:След дълго чакане най-накрая получих резиденцакта си карта. Чаках повече от 4 месеца.
Дотук нищо интересно, ако не бях разбрал от един мароканец че той си е получил картата само след един месец.
Значи за българите 4 месеца, за мароканците, а може би и за други подобни 1 месец.
Факта си е факт!
Факта е че си чакал за картата 4-ри месеца, но изводите които си правиш оттам нататък са твои интерпретации. Ако наистина подхождаш към всичко в Канада с такова предубеждение, по-добре вдигай платната и поемай към друго пристанище.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
bateto

Мнение от bateto »

Аз си получих ПР картата на 3тата година .Значи трябва да съм марсианец.
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

Аз мойта си я получих на 3 седмица. Предполагам че съм французин тогава. :-)
Много филми гледат някой. :lol:
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
bateto

Мнение от bateto »

така си мислиш.ние кацнахме с чаршафите ,а ПР картите ги въведоха 3 години по късно :D
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Smart Dust написа:Аз мойта си я получих на 3 седмица. Предполагам че съм французин тогава. :-)
Аз имам и френско гражданство, но долкото си спомням я получих след около месец.
Когато човек спре да гледа в чуждото канче живее доста по-лесно :idea:
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

Бате, ти си стара пушка. :-)
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

analgin написа:
Smart Dust написа:Аз мойта си я получих на 3 седмица. Предполагам че съм французин тогава. :-)
Аз имам и френско гражданство, но долкото си спомням я получих след около месец.
Когато човек спре да гледа в чуждото канче живее доста по-лесно :idea:
Така е. Ама някой като ги удари съчмата и отиде коня в реката. :D
Nonika

Мнение от Nonika »

bateto написа:Аз си получих ПР картата на 3тата година .Значи трябва да съм марсианец.
Ами ... ако мислиш че виждаме нещо друго в теб ... много се лъжеш !!!
Публикувай отговор