Характерните 4ерти на средностатисти4еският канадец.
- ZanzibarHero
А защо никой не казва как сутрин се клатят с чаша TimHortons кафе в ръка, облечени в пижами, с окапана с кетчуп смачкана фанелка, обути в джапанки, едни такива кръгли, бели и ... дърпайки понякога дете, обуто в гумени галоши (независимо от сезона), ольохано около устата с горчица и кетчуп от мазния сандвич, с който е закусило
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ела бре човек , ела да се запознаем - моля те , ела или аз да дойда , както кажеш ! - ти си злато беchili написа:Всъщност идвайки за първи път в Северна Америка преди години, обикновените хора ми се сториха толкова хубави, че се зачудих как артистите успяват да се откроят на фона на толкова добре поддържащи се и генетично красиви индивиди.
Мдаа, за мое най-голямо съжаление, когато бях в България миналия месец се ужасих от вида на "подрастващото поколение". Толкова грозни момчета и момичета с конкурс да търсиш не можеш да намериш.
Тия вафли за красивата българка може да ги разправяте на накой друг. Не може в продължение на 18 години от Бг да изтича най-доброто от генфонда и пак да сме красавци, е не става.
А за мъжете коментар изобщо нямам, в сравнение с българите, тук всички ми се виждаха педали, само защото бяха добре подстригани, обръснати и спретнати. Е, съжалявам, ако някой се почувствал обиден, но тука има мъже, дето майка не ги е раждала.
Между другото онзи ден погледнах през прозореца и в къщата до нас имаше един мъж, на който малко жени биха отказали.
Их, тая Канада....!

ела , казвам ти , щи уредя минимум Магистърска степен по генетика бе човек :idea: :idea: :idea: ти си талант ти си самороден талант
А, гледам и в хранително вкусовата промишленост си се проявил :
" Тия вафли ........................ може да ги разправяте " , ма и там имам позиции бе , ма и там мога помогна с нещо - само да кажеш !

днес сутринта докато аз се разкрасявамZanzibarHero написа:А защо никой не казва как сутрин се клатят с чаша TimHortons кафе в ръка, облечени в пижами, с окапана с кетчуп смачкана фанелка, обути в джапанки, едни такива кръгли, бели и ... дърпайки понякога дете, обуто в гумени галоши (независимо от сезона), ольохано около устата с горчица и кетчуп от мазния сандвич, с който е закусило

еее, потресох се. две различни култури. за мен е удоволствие човек да се облече като нормален човек и да излезе в събота, но някои други го намират за прекалено досадно.

и в метроот доста често има по пижами

ZanzibarHero написа:А защо никой не казва как сутрин се клатят с чаша TimHortons кафе в ръка, облечени в пижами, с окапана с кетчуп смачкана фанелка, обути в джапанки, едни такива кръгли, бели и ... дърпайки понякога дете, обуто в гумени галоши (независимо от сезона), ольохано около устата с горчица и кетчуп от мазния сандвич, с който е закусило
Да допълня, че гумените галоши май ще са незаменим артикул от "Колекция Есен-Зима 2007-Тороно"

П.С. ако някой реши да е в крак с модата: носят се върху други обувки или ботуши