Чехите спират да летят до Монтреал от 2008

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
DIMELBE

Чехите спират да летят до Монтреал от 2008

Мнение от DIMELBE »

:( От 2008 CSA спират полетите си до МОНТРЕАЛ. Доста лоша новина според мен! Разбрах я днес, търсейки билет за свекърва ми. Очаква се останалите авиокомпании летящи директно до Монтреал от Европа (а те не са много) да увеличат много цените си за тази дестинация, след като "добрите стари чехи" вече няма да им се "пречкат".
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Аватар
BaDkO

Мнение от BaDkO »

Това от коя дата? На мен последно ми излиза дата на полет София - Прага - Монреал 03.03.2008? Да не е изключение заради празника :wink:
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

0стават Олимпус от Гърция - аз съм повече от доволен от тях; в менюто има дори риба;)
точно така мисля по въпроса:)
Аватар
BaDkO

Мнение от BaDkO »

а така - и аз основно по менюто си избирам авиокомпаниите :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

китайско или суши предпочиташ :lol:
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

BaDkO написа:Това от коя дата? На мен последно ми излиза дата на полет София - Прага - Монреал 03.03.2008? Да не е изключение заради празника :wink:
Последният им полет щял да бъде на 17.12.2007 от там насетне пътниците със заплатени билети ще летят с други авиокомпании, като чехите компенсират разликите в цените. Така поне ми казаха от агенцията за самолетни билети с която работя.
Последно промяна от DIMELBE на Чет Ное 22, 2007 5:54 pm, променено общо 1 път.
IFF

Мнение от IFF »

.
Последно промяна от IFF на Чет Ное 25, 2010 1:48 pm, променено общо 1 път.
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

IFF написа:
peter_pan написа:0стават Олимпус от Гърция - аз съм повече от доволен от тях; в менюто има дори риба;)
"Олимпус" е марка млечни продукти,може би имаш предвид http://www.olympicairlines.com/
точно така, съжалявам за грешката
точно така мисля по въпроса:)
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

гърнето пасти да яде. ако навън не беше снежно, можеше и да мине за началото на април
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Ще спират ,я. Последния път, май месец тази година от Прага самолета беше наполовина празен или " наполовина пълен " избирайте си.Опънах се на задната 4-ка и спах целия път.При нас почти нямахме проблеми с изключение на това ,че манталитета на персонала в самолета и на самото летище в Прага си е все още от тоталитарните години.Но от други хора съм чувал какви ли не истории.Пък и тука е писано доста за тях.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

IFF написа:
peter_pan написа:0стават Олимпус от Гърция - аз съм повече от доволен от тях; в менюто има дори риба;)
"Олимпус" е марка млечни продукти,може би имаш предвид http://www.olympicairlines.com/

Да не са пък тия OLYMPUS
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

Дякон Игнатий написа:Ще спират ,я. Последния път, май месец тази година от Прага самолета беше наполовина празен или " наполовина пълен " избирайте си.Опънах се на задната 4-ка и спах целия път.При нас почти нямахме проблеми с изключение на това ,че манталитета на персонала в самолета и на самото летище в Прага си е все още от тоталитарните години.Но от други хора съм чувал какви ли не истории.Пък и тука е писано доста за тях.
Абсолютно си прав! Нивото на обслужване на CSA не беше никак добро, но не може да се отрече, че беше за сметка на цените. Е, от време на време се увличаха и пускаха някакви неоправдано високи цени, изгонваха си пътниците и после се сещаха отново да се "върнат на земята" :D и отново намаляваха цените на билетите - обаче в един момент ХОП, няма пътници! А за финал, започнаха да режат нерентабилните дестинации. Днес Прага-Монтреал, утре друга линия. Така е с low-cost компаниите, но така или иначе потребителите също го "отнасят". :(
IFF

Мнение от IFF »

.
Последно промяна от IFF на Чет Ное 25, 2010 1:48 pm, променено общо 1 път.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

re

Мнение от emyangels »

Ето малко допълнителна информация: току-що се свързах с агенцията, която ми е продала билетите тъй като имаме връщане на 12 януари.
Полетите на чешките авиолинии спират от 17 януари 2008.
Аватар
analgin
.

Re: Чехите спират да летят до Монтреал от 2008

Мнение от analgin »

DIMELBE написа::( От 2008 CSA спират полетите си до МОНТРЕАЛ. Доста лоша новина според мен! Разбрах я днес, търсейки билет за свекърва ми. Очаква се останалите авиокомпании летящи директно до Монтреал от Европа (а те не са много) да увеличат много цените си за тази дестинация, след като "добрите стари чехи" вече няма да им се "пречкат".
Свекървата ти явно е късметлийка :wink:
Един нискокачествен превозвач отпада от играта :beer:
Не е далече и времето, когато летището в Монреал ще обслужва само вътрешни линии, защото американците занаят какво правят (само на 50-60 км. от Монреал цените са с 30% по-ниски, а и табелите на летището са написани и на френски)
Публикувай отговор