Въпрос от любопитство

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
analgin
.

Re: Въпрос от любопитство

Мнение от analgin »

kapitanovn написа:Здравейте!
Аз съм още много далече от пристигане в Кебекарско, ама то любопитството не се съобразява с тия неща :lol: . Та се чудех, можете ли малко да ме открехнете с цифри за финансовата страна на оцеляването в Монреал.
Примерно: скромен наем 722 КАД/м. ; кола, интернет, естествено телевизия някаква, обществен транспорт, средностатистическо папане... та колко примерно излизат такива неща (в смисъл за обичайни месечни разходи, а не извънредни плащания)? Ясно ми е че тези неща варират в много широки граници, ама все пак можете ли да ми спретнете един примерен разчет :roll:

П.П. Питанката тръгва от това, че гледах разни обяви за по осем долара на час... а по моите представи това значи гладна смърт, затова се чудех по-подробно за какво иде реч.
Братко, ако не ти влизат чисти поне 5 000 $ на месец неможеш да се чувстваш като бял човек. Личен опит.
speedy

Re: Въпрос от любопитство

Мнение от speedy »

analgin написа:Братко, ако не ти влизат чисти поне 5 000 $ на месец неможеш да се чувстваш като бял човек. Личен опит.
На повечето бели хора в Канада не им влизат $5000 на месец в къщата. Те сигурно трябва да се чувстват оранжеви.

За начало ще ви стигат и доста по-малко, за да живеете спокойно. Вижте примерите от предните страници.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
bateto

Мнение от bateto »

леле бедняците,а пък някой каза ,че в канада всички били бели хора. :D
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Не разбрах само, по-бедните са нещастни само, или нащастно-смотани-загубеняци-с-кратки пишлета?

С пари ли само си мерите белотата? Питам, да зема да вратна един телефон на Киро Цигана да ми кумува. После 6а ви продаам марково пиене на конкурентни цени.
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Connor написа:
Kwon-Do написа:Наем за 3 1/2 вхубав блок с гаражж и басейн и фитнес=710 $
.
Така и не успях да намеря блок с фитнес...
Ами ей ти нашия. :)
4 1/2 с фитнес, гараж, басейн в Ласал включено всичко- ток, вода, отопление / дори и през лятото /: 820 $
телефон и интернет за 1 година: 500 $
храна: 400-500 $
карта транспортна за двама: 130 $
детска градина: около 150 $

за коли и бензини са ти казали...
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Публикувай отговор