Размирици в центъра на Монреал
Размирици в центъра на Монреал
Съвсем заспа този форум! Защо никой не пише за стачката и боя пред Сежепа на Стария Монреал ? Сълзотворен газ, побой и 105 студенти арестувани 

ми като не слушат бой , бой , да знаят друг път .
а защо трафика беше ужасен по 20 някой знае ли ?
много ме дразни като седне някой в автобуса да си реже ноктите с нокторезачка , а като се влачим и с 1 км /3 мин направо ми иде да ги изчистя...
а защо трафика беше ужасен по 20 някой знае ли ?
много ме дразни като седне някой в автобуса да си реже ноктите с нокторезачка , а като се влачим и с 1 км /3 мин направо ми иде да ги изчистя...
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Re: Размирици в центъра на Монреал
Е ти ся кво ? Искаш да кажеш, че ченгетата в Канада бият ли ? Ама ха !krimon написа:Съвсем заспа този форум! Защо никой не пише за стачката и боя пред Сежепа на Стария Монреал ? Сълзотворен газ, побой и 105 студенти арестувани

- MrGeek
- Путлер Капут
Много сте назад със събитията в Монреал. Този най-голям самолет беше миналата година за първи път на YVR (първа и единствена тогава спирка в Северна Америка). За втори път беше отново преди няколко седмици.krimon написа:ти нали си на летището - трябва да е било заради най-големия самолет в света, който реши да посети Монреал

Бият ми!Аз бях свидетел как разтуриха едни младежи пред градинката пред блока.Най-вероятно щото някойстарец с еоплакал.И младежите катопочнаха да им отговарят и те им тръгнаха 20 ченгета с палките срещу 5 ма .Ония добре ,че отстъпиха ,щеха да ги смелят.Иако знаете как само полицаите се държаха нагло.Викаха им,обиждаха ги,един даже дръпна за яката един,само защото момчето каза нещо,като побегнаха и ченгетата започнаха да им се смеят и да ги подиграват. 

-
- MrGeek
- Путлер Капут
Батка, ти като изтъкнат борец за правда, защо не отиде да помагаш на бунтовниците, ами киснеш тук и само се жалваш колко са зле нещата в Каната?bateto написа:за разлика от юнаците в Бг. поне се опитват да се направят на ;интересни; за да защитят интересите си .някак си по достойно е отколко да се жалваш по форумите колко са зле нещата и колко мазни и нагли са политиците.

- MrGeek
- Путлер Капут
Kwon-Do, никой не ти е виновен, брато. След такова култово форумно постижение трудно ще може да надминеш себе си, какво остава да убедиш останалите, че си сменил "убежденията" си.Kwon-Do написа:Странджатаа.....изобилстваш от остроумие ...и все с една и съща шега!![]()
Да не си запомнил наизуст постинга ми от преди 2 години?Направо съм поласкан.Е на това му се викада останеш в съзнанието нахорта за дълго.Мерси!!![]()