Добре дошли, уелкъм, дет се викаninaLILA написа:ние вчера пристигнахме с КЛМ и сме много доволни...

тъкмо дойдохте и то стана студено, но съм сигурна, че емоции не липсват

След като изпратих запитвания на около 20 агенции ми дадоха и по-нормални цени. Най-ниската цена, която получих е около 616 евро с КЛМ е едно прекачване в Амстердам. Иначе имаше 598 евро с ЛОТ, но се прекачва във Варшава и Торонто. Бритиш за зимният сезон нямат цени за еднопосочни билети, а само за двупосочни и затова са им толкова високи. Това 465 евро сигурно е без летищни такси?yassen28 написа:Абе какви са тия цени , които цитирате , аз намерих до Ванкувър за 02. месец за 465 Евро с Air France и КЛМ .
E da bez letishnti de .bucca написа:След като изпратих запитвания на около 20 агенции ми дадоха и по-нормални цени. Най-ниската цена, която получих е около 616 евро с КЛМ е едно прекачване в Амстердам. Иначе имаше 598 евро с ЛОТ, но се прекачва във Варшава и Торонто. Бритиш за зимният сезон нямат цени за еднопосочни билети, а само за двупосочни и затова са им толкова високи. Това 465 евро сигурно е без летищни такси?yassen28 написа:Абе какви са тия цени , които цитирате , аз намерих до Ванкувър за 02. месец за 465 Евро с Air France и КЛМ .
Ние искахме да пътуваме в събота, но за 19 и 26 януари и 2 февруари имаше билети на по-високи цени.
искат виса ...ако не искаха стях да патувам преz Сиатал zа Ван ама кат видях какъв сдух е да се вади УСА виса и го отсвирих тоя вариянт.bucca написа:Искам да попитам някой летял ли е за Ванкувър през Щатите - примерно София - Лондон - Чикаго - Ванкувър? Предложиха ни полет през Чикаго за 300 евро на човек еднопосочен, но за да кацнем в Чикаго ни трябва виза - туристическа или транзитна, незнам и ние отказахме, въпреки че е 2 пъти по-евтино. Някой от пробвал ли е такъв вариант и каква виза се изисква за САЩ?
Да, аз точно затова избрах полет само с 1 прехвърляне в европа. А иначе вече ми се е случвало да чакам 20 часа на 1 летище и втори път няма да го повторяbp_de написа:искат виса ...ако не искаха стях да патувам преz Сиатал zа Ван ама кат видях какъв сдух е да се вади УСА виса и го отсвирих тоя вариянт.
А и сzвет ... гледаи да има6 само 1 прахварляне ако трагва6 от БГ.
Ти беz тва 10 11 4аса са си приклу4ение и ако некаде се скаса въzката... сте ти се стори цяла ве4ност отиването до америка.