Къде спортувате в Монреал?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
aligator

Къде спортувате в Монреал?

Мнение от aligator »

Къде ходите да бягате,къде ходите на фитнесче?Има ли някоя по евтинка заличка?Събират ли се някъде повечко българи да поспортуват?Какви спортове ?Или в Монреал няма бг спортни любители?
Connor
Обратна връзка:

Мнение от Connor »

Дали няма блокове с фитнес зали?
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Аз тука в бг си имам махленска зала и се събираме нашите си апапи,събрани от кол и въже,къде тренираме,къде си лафим и се базикаме и ни е много гот.Правим си моабетчета,с каквото бог дал,обсъждаме политиката и др. актуални към момента.И ми е добре ,щот се чувствам част от някаква малка сплотена общност,като хем се забавляваме ,хем и си подържаме здравето и фигурата.Това би ми липсвало в Монреал и ако съществува някакъв такъв малък български социум базиращ се на любителския спорт с радост бих се присъеденил,па макар и не в професионална зала,а някаква любителска.Нещо като това,за което пита Connor.
Аватар
Koutai
Обратна връзка:

Мнение от Koutai »

И аз се чудех къде може да се намери нещо такова, както и сносно доджо или боксова зала, но като гледам никой няма да отговори. Ще трябва сами да се оправяме с това, човече. :lol: Като имам някаква информация ще ти пиша на ЛС.
Поздрави.
L. P. N
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

аз тренирам в конкордия. (т.е. където уча)

В различните университети има джимове, също и най-различни бойни изк, спортове, танци и др подобни.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
bateto

Мнение от bateto »

българите спортуват най вече по еврейските манифактури и еврейските къши.виж за справка обявата в Малки обяви:търсим чистачка за еврейска къща.
след един такъв спортен ден едва ли на много от тях им остават сили за джим и фитнес. :D
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

А батето спортува гребане с лъжица в китайските бюфети. :lol:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Има много общински спортни центрове с минимални цени. Ако примерно се съберете няколко човека, които искате да играете баскетбол (примерно), можете да наемете цялата зала за три месеца, два пъти седмично за около 300 кинта (това по инфо от миналата зима, кварталния спортен център).

YMCA предлагат малко по-скъпи услуги, но там може да се възползвате от масажист и разни други благинки.

Както някой каза, в университетите също има спортове, за студенти май за без пари (непотвърдено), за нестуденти пак някаква не висока сума според зависи.

Иначе има купища частни джимове, цените варират от 50 до 150 на месец - разни занимания, включителни бойни, басейни, тенис, скуош и т.н. По-скъпите са по-луксозни, но не задължително по-ефикасни.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Valentin Angelov

zala

Мнение от Valentin Angelov »

Tocno srestu vhoda na metro Parc ima zala evtina.Zasto mi iztrihte prednoto suobstenie.Bateto da ne govori gluposti,jena mi susto cisti kusti i namira vreme za trenirovki 3puti v sedmicata.!!
Аватар
dtodorova

Мнение от dtodorova »

Много подходящи за спортуванвато са пъбли-саковете. Гарантират добра кондиция, перфектен външен вид, сваляне на излишните тлъстини с около 5-8 кг месечно, та даже и плащат над 70$ дневно.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

е, кой може да сваля 5 - 8 кг месечно :shock:
Това да не ти е Освиенцим! Изпитано ли е лично и за колко месеца се задържа този темп на сваляне или това е само първия месец :?:
Странджата

Мнение от Странджата »

Абе лятото на 40 С и отгоре , ги сваляш одма 5кг на пъблисака :wink:
becks

Мнение от becks »

krimon написа:е, кой може да сваля 5 - 8 кг месечно :shock:
Това да не ти е Освиенцим! Изпитано ли е лично и за колко месеца се задържа този темп на сваляне или това е само първия месец :?:
Ами аз примерно. За първите два месеца на тръстиката - минус 10 кг.
Ако искаш ще те запозная с "диетолога" ми.
Тва е в Торонто. Ама предполагам, че има подобни програми и по други села и паланки ;)
NaviD

Мнение от NaviD »

krimon написа:е, кой може да сваля 5 - 8 кг месечно :shock:
Става въпрос за мъжете, разнасящи торбичките. Мои приятели, които практикуват този спорт, твърдят, че темпа на сваляне е само първите три месеца. След спиране на редовните занимания добрата стара бг форма се възвръща за около 3 месеца благодарение на внимателното следене на промоциите на свинските мръвки. :D
ivandi

Мнение от ivandi »

dtodorova написа:Много подходящи за спортуванвато са пъбли-саковете. Гарантират добра кондиция, перфектен външен вид, сваляне на излишните тлъстини с около 5-8 кг месечно, та даже и плащат над 70$ дневно.
Както се казва "съчетаване на полезното с приятното" :wink:
becks написа:За първите два месеца на тръстиката - минус 10 кг.
Е т'ва си е. Който го може, го може. :D
Valentin Angelov написа:Bateto da ne govori gluposti,jena mi susto cisti kusti i namira vreme za trenirovki 3puti v sedmicata.!!
Хвала на такива жени.

Знаех си аз, че Батето само дрънка глупости :wink:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Публикувай отговор