acanac доволен съм и виж темата за телефони и интеренет в живот в квебек
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=45
Стационарен телефон + Интернет
Стационарен телефон + Интернет

за телефон + интернет
Става въпрос че сега трябва да изберем телефонна компания и нямаме тел. номер... много от обявите кото намирам в Нета все ми искат да имам вече тел. номер и не знам как да постъпя...то едни договори за по 1 год. ..да не прецакам нещата
Благодаря!

за аканак не е нужно да имаш телефонен номер, а да имаш линия на Бел у вас,
иначе с тях може и телефон да получиш, не е проблем, и няма да прецакаш нещата, хората са сериозни, аз немам оплаквания, като се местих се обадиха на бел да ме преместят линията така че и това също го правят, служебно...
ама ти си решаваш
иначе с тях може и телефон да получиш, не е проблем, и няма да прецакаш нещата, хората са сериозни, аз немам оплаквания, като се местих се обадиха на бел да ме преместят линията така че и това също го правят, служебно...
ама ти си решаваш
JustVoip.com плащате 10 евро и мове да говорите безплатно с фиксове в Канада, България и в много други държави. В момента мога от тази програма след абонамента да пращам безплатни SMS-и до всички оператори в БГ, а за Канада е 0,01 евро. Недостатък на тази програма е че трябва да има интернет връзка.
Ние ползваме JustVoip от България и звъним в България на стационарни, САЩ на стационарни и мобилни и Канада стационарни. Безплатни са разговорите с тези които съм изброил и с много други държави, в общи линии ние го ползваме като домашен телефон да звъним , а домашния ни е само на такса да ни набират и така излиза добре като парички.
10 евро е абонамента за 4 месеца , за да ползваш безпланите разговори, като имаш лимит от 300 мин. на седмица или 1200 минути на месец. Далавера е и смятам живот и здраве да го ползвам и от Канада след като пристигнем, ако не изкочи нещо по - добро там де:)
Кофти е когато няма нет само.
Поздрави
10 евро е абонамента за 4 месеца , за да ползваш безпланите разговори, като имаш лимит от 300 мин. на седмица или 1200 минути на месец. Далавера е и смятам живот и здраве да го ползвам и от Канада след като пристигнем, ако не изкочи нещо по - добро там де:)
Кофти е когато няма нет само.
Поздрави

DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Re: за телефон + интернет
Аз досега не съм срещал компания която поставя такива условияsavi написа:.. много от обявите кото намирам в Нета все ми искат да имам вече тел. номер и не знам как да постъпя...

Можеш ли да ми дадеш някакъв линк към такива компания