Търся сънародници в Kitchener ili Waterloo

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
nikola76
Обратна връзка:

Търся сънародници в Kitchener ili Waterloo

Мнение от nikola76 »

Здравейте. Може би ще ми се наложи да се преместя във Ватерло или Китченер. Щеше ми се да се запознаем със някои наши сънародници живеещи там . Моля ви, и да не живеете там, а само да познавате някои от там, и имате координатите му да ни свържете. Моя телефон е

416 9253920- Никола

Благодаря и нека си помагаме 4е живота тук е по лесен тогава. :)
nikola76
Обратна връзка:

Мнение от nikola76 »

Е чак пък толкова да няма Българи там не ми се вярва, но явно на никой не му се занимава. :(
kralimarko

Мнение от kralimarko »

ако искаш ела ми на гости в Лондон онтарио...близо е :beer: :beer: ´Че пием по една :beer:
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Има и още как,някъде към 100-на души жив еят в двата града,но явно никой от тях не чете форума,най добре потърси по тел. указател.Едни мои познати техни познати живеят и те са казали.че има много българи дори редовно се събират. :lol:
kralimarko

Мнение от kralimarko »

и аз тарся в Лондон но няма брат ..всеки го е емнал живота и си имат ве4е изградени комании ,за нас новите ........сами4ки и тва е
borimira2

Ехо от Лондон

Мнение от borimira2 »

Еееее, ако ще е до бирата, нямаш проблеми:))

Свържи с мене и ще уредиме едно кафенце или биричка:))
Знам какво да нямаш с кого:))

ПОздрави от Лондон Сити Downtown:)
kralimarko

london

Мнение от kralimarko »

aide :lol: az se uredih s drugarche
borimira2

Re: Търся сънародници в Kitchener ili Waterloo

Мнение от borimira2 »

Ники,

пиши ми на лични и ще ти дам телефони на 2ма мои приятели в Китченер. Аз им казах за тебе и им дадох телефона, но може да са го загубили вече:))

Разбира се, че е нужно да си помагаме, а и там в Китченер има едно много приятно босненско кафене, освен кафе, ракия, кебапчета има и швепс грейпфрут:)) Ние отидохме с приятели за бирен фест преди време.. а то стана ракиен фест:))

Хайде чао от мене засега:)
Публикувай отговор