София-Ванкувър 30-ти Ноември British Airways

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

София-Ванкувър 30-ти Ноември British Airways

Мнение от Alabama »

Здравейте всички!!!!
Най-после и аз да си напиша датата на полета!Търся си компания до Лондон(след това не съм сама :lol: )

Уууууупс, щях да забравя да попитам!!!!Имам си преводи на всички документи,обаче на френски.Мога ли да мина метър ,да речем с трудовата книжка, или трябва да е преведена на английски! Знам,че френския е официален език и т.н., но ме човърка едно съмнение....Ъ?
Айде със здраве :beer:
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
flyfish

Мнение от flyfish »

Pоздравления :lol: .Хайде чакаме те..Трудовата книжка не ти трябва за нищо тук.Вземия все пак,но няма да ти трябва.Аз също я бях превела,но даже не знам сега в кой куфар е. :lol:
bp_de

Мнение от bp_de »

:D
Трудова книжка .Сто е то ........ :D :D :D
Такова животно има в Бг само .
На zапад такова животно НЯМА.
poly6620

стаж

Мнение от poly6620 »

ПРОЩАВАЙТЕ ЗА ПИТАНЕТО,НО КАТО ВИ НАЕМАТ НА РАБОТА НЕ СЕ ЛИ ИНТЕРЕСУВАТ С КАКВО СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ ДО СЕГА И С ТАЗИ КНИЖКА ДА ИМ ПОКАЖЕТЕ.САМО НА ДУМИ КАК ЩЕ НИ ПОВЯРВАТ???
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

За това ти трябват препоръки и добро CV(resume).
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Re: стаж

Мнение от filipne »

poly6620 написа:ПРОЩАВАЙТЕ ЗА ПИТАНЕТО,НО КАТО ВИ НАЕМАТ НА РАБОТА НЕ СЕ ЛИ ИНТЕРЕСУВАТ С КАКВО СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ ДО СЕГА И С ТАЗИ КНИЖКА ДА ИМ ПОКАЖЕТЕ.САМО НА ДУМИ КАК ЩЕ НИ ПОВЯРВАТ???
Е, ако си добър разказвач ще ти повярват :wink:

Абе най-добре да имаш свой човек в компанията :lol:
Varna10

Мнение от Varna10 »

За трудовата книжка не знам но ако имаш четка за лед и обувки за кърлинг непременно ги вземи с теб в Канада.:)
dairymaid

Мнение от dairymaid »

Бих те посъветвала да си вземеш ключовите документи преведени на английски. В BC френския не е особено използван.
Трудовата книжка може да ти дотрябва някой ден като си уреждаш някакви финансови отношения с НСИ в България. Няма смисъл да я превеждаш, защото тук никой няма да знае какво е това.
Подготви си обаче resume по тукашния стандарт и 3 препоръки - най-добре имена и координати на хора, на които ще могат да се обадят.
За модел на resume -то можеш да видиш на www.monster.ca или да си го google-неш.
Един съвет - адаптирай си resume-то спрямо всяка позиция, за която кандидатстваш. Значително повишава шансовете за намиране на работа.
Смело напред и успех :-)
Публикувай отговор