Колко получавате?
- MrGeek
- Путлер Капут
Батка, трябва да си смениш приоритетите, стига си ги броил тези пачки. Вземи пример от онези, които са изцяло на духовна храна и ни остави нас прагматичните простаци да си блъскаме главите - ето аз вече си изгубих съня, защото не мога да сметна колко ми е часовата ставка. Различни авторитетни източници дават числа в интервала от $200,000 до $450,000 и аз вече се обърках. Кажи това живот ли е, да не можеш да сметнеш колко изкарваш?

То не е важно колко изкарваш, а колко ти остава в джоба на края на месеца. То и 100к да вземаш като харчиш 105к, накрая пак ще я закършиш. И каква полза да се хвалиш колко ти е хубава и голяма къщата и каква ти е нова и лъскава колата, като не смееш една бира да си купиш от магазина, да не би да се охарчиш много.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
- MrGeek
- Путлер Капут
Ами питай Forbes и други подобни. Проблемът в случая е, че тази часова ставка се влияе от страшно много макро и микро икономически параметри. Например преди няколко години акционерите гласуваха по $3.3 дивидент на акция, което ми донесе автоматично над $3 милиарда допълнителен доход за годината, щото държа около един милиард акции. Та такива ми ти работи.bateto написа:ей сега аз пък не мога да спя.кажи кои са тия авторитетни източници.pls.

-
Абе незнам, ама типично по български е когато някой каже че започва нова работа и първия въпрос е : Колко ще взимаш.
Както се казва, трябва да се знае всичко за Вуте.
И becks, име и над 75 000, има и под 25 000, има доста и на социал.
Важното е ти да си доволен и да не ти дреме за другите. Да се оправят.
ПС: Трябваше да сложиш и: над 150 000.
Както се казва, трябва да се знае всичко за Вуте.
И becks, име и над 75 000, има и под 25 000, има доста и на социал.
Важното е ти да си доволен и да не ти дреме за другите. Да се оправят.
ПС: Трябваше да сложиш и: над 150 000.

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');