Къде да отседна в Монреал?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ik

Къде да отседна в Монреал?

Мнение от ik »

Здравейте на всички! Със съпругът ми пристигаме около 20 септември в Монреал и търсим къде да отседнем - евтин хотел, пансион или нещо друго. Не познаваме никого и всяка помощ ще ни бъде от голяма полза. Благодаря предварително!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

zdrasti

Мнение от miloto »

Privet ot men,

Koga tochno letite sas saprugata ti? Nie s majat mi letim na 19.09 s KLM, pone zasega. Mojem da se zasechem.

Lek den
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
valBG
Обратна връзка:

RE

Мнение от valBG »

Последно промяна от valBG на Чет Авг 21, 2003 5:11 am, променено общо 1 път.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

nnn
ik

Мнение от ik »

Ние летим на 21 септември с KLM през Амстердам, но все още не сме платили билетите. Чудим се дали да не тръгнем на 17.09 през Атина с преспиване. Но е малка вероятността да намерим билети в по-ниските тарифи там. Благодаря за адресите! До скоро в Монреал!
silver

Мнение от silver »

Zdrasti,nie nai-veroiatno sashto shte letim s KLM na 21.09,a za 17.09 s Olimpic niama bileti zashtoto sa zakrili samia polet poradi izkypvane na biletite.Imame rezervacia za 19.09 s Olimpic,no v lista na izchakvashtite.Zatova za nas e nai-sigyrno poleta s KLM na 21.09.Ako ste s nego shte se zapoznaem i shte obmenim info.Ako ste sigyrni za 21.09 moje da si pysnem po edno saobshtenie za da se poznaem na letishteto.Aide,sas zdrave.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Na nas ni anuliraha rezervatciata za Olympic, zashtoto ni nakaraha da si kupim bileta 1 mes. po-rano, i nie otkazahme, beshe za 17. 09. Vsichko e full i niama mesta, no za KLM ima, problemat e BG-Amsterdam.

Aide, niama li niakoi da patuva na 19.09?

Lek den
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
petya

Мнение от petya »

I nie imame anulirana rezervaciya.
Patuvame na 30 SEP s KLM.
Site za no6tuvki bbcanada.com

Kasmet na vsi4ki :wink:
Заключено