аз съм Хаппи в канада
- 
				kralimarko

аз съм Хаппи в канада
за вас не знам ..но канада може да не е рай но никак не е лошо място за живот 

бира и kекс

- 
				kralimarko

- 
				Smart Dust

- 
				kralimarko

- 
				kralimarko

Ха-ха, тук на момите от Лондон им викаме тюлени, заради липсата на талия и изобилието на подкожна мас, има и хубави, ама определено не са от коренното населениеkralimarko написа:гледам изтрили са ме..итс ок !!! та исках да кажа 4е в Лондон момите са ного убави ,,,и аз си праскам (разбирай- консумирам не сексуално ) латино ...те са си от наще........![]()
![]()
FUN da stava
- ZanzibarHero

Re: аз съм Хаппи в канада
Между другото, каква бира пиете.kralimarko написа:за вас не знам ..но канада може да не е рай но никак не е лошо място за живот![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бира и ...
Много кандидат емигранти не знаят, че тук ще се сблъскат с един голям проблем ... много и различни по вкус от БГ бири.
Каква бира да изберат, как да открият любимата си бира ...
Тежки съдбоносни въпроси ... може би нова тема за дискусия ...
За мен бирите в Канада са 2 вида:
- Европейски - Хейнекен, Бекс, Стела и тнт - отварят се с вилица, отварачка - стават за пиене;
- Канадски - COORs, Labat, Molson & other similar - слабички, киселки, не са достатъчно горчиви, отвъртват се с ръка, малко по-евтини - стават за разредител и стабилизиране на кръвното ми...

- Европейски - Хейнекен, Бекс, Стела и тнт - отварят се с вилица, отварачка - стават за пиене;
- Канадски - COORs, Labat, Molson & other similar - слабички, киселки, не са достатъчно горчиви, отвъртват се с ръка, малко по-евтини - стават за разредител и стабилизиране на кръвното ми...