най-топлия град в канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

sshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също всичко е сухо и ти неможеш да си измокрищ краката за да ти е студено. Така че гледаи да си намериш квартира на главно крастовище за да е близко до автбусна спирка ...
Е чак пък краката да не можеш да си намокриш ..
bateto

Мнение от bateto »

е па то при -30 асфалта се пука чак от студ и всички локви са замръзнали яко.остана и при тези температури да ходиме с мокри крака. :D
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

filipne написа:
sshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също всичко е сухо и ти неможеш да си измокрищ краката за да ти е студено. Така че гледаи да си намериш квартира на главно крастовище за да е близко до автбусна спирка ...
Ако имаш кола и подземен гараж в къщи и в работата не само че няма да си намокриш краката ами и по риза ще ходиш
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

iliana написа:
filipne написа:
Ако имаш кола и подземен гараж в къщи и в работата не само че няма да си намокриш краката ами и по риза ще ходиш
Ключова дума "ако" . :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: Тука няма студ ...

Мнение от sasho71 »

sshilev написа:При -30 спокоино в кащи се стои по тениска, улиците се чистят тротоарите също ...
вече няма да се чистят шото бюджета на Торонто е гръмнал и сега даваха, че рязко ще се намали почистването на града с цел иконоомии :)
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

iliana написа:Ако имаш кола и подземен гараж в къщи и в работата не само че няма да си намокриш краката ами и по риза ще ходиш
Ами ако имам кола и НАДземен гараж??? :lol: :lol:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

filipne написа:
абе аз си намокрих краката през кишата през мкгилл, баш в центъра и се сам се пулила май само там има кат бг киша
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
qni

Мнение от qni »

V Victoria e nai-balgopriqtniq klimat v cqla Canada , tuk e nai-podhodq6to da doidete nqma da sugalqvate
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

filipne написа: Ключова дума "ако" . :wink:
ахахааа тука ми хареса уловил си нюанса :D
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Където е по-топло, там е и по-скъпо. Това е сигурно. Щото там купуват канадските заможни пенсионери и тези дето си идват с парите от чужбина. Това е положението.
А за децата студът не е проблем. Те се приспособяват най-бързо.

Аз най-големият си студ в живота съм го брал в Плевен. След като си дойдох от Коми..
Та зависи и от начина на живот - може и да не го усетиш в Канада.
Между другото, канадците са много загрижени за промените на климата! Ужас - къде ще си карат скидутата и другите играчки - няма да има сняг!
И други непредвидени усложнения. Например засега в Калгари може без климатик лятото, щото сме на 1070 м надморска, ама знае ли се кво ще стане по-нататък... :beer:
Публикувай отговор