peter_pan написа:за последната ти изцепка - не се дръж изтерично като жена, намираш се в страна, където ако си мъж трябва да се държиш мъжки, ясно ли ти е?
Абе не знам кой мрънка като госпожица из форума
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Филипе, последния ти постиг явно показва как винаги си измисляш за какво да се заядеш.
Ама на мен ми писна да се занимавам с теб и и оня питър с долната черта и пан. Така че ви оставям да се спасявате поединично и да си сърбате вашата попара.
Та, така да се каже, много ви здраве и на двамата дървени философа.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
filipne написа:Айде стига вече, че стана от смешно на абсурдно !
Филипчо, понякога можеш да бъдеш доста прав. Абсурдно е наистина да не можеш да схванеш елементарни неща, които и един средностатистически обратното на умен американец щеше отдавна да е схванал след толкова обяснения.
А това е една подходяща илюстрация на твоя случай:
Питър Панчо,
да, форума е за споделяне на информация, за различния мнения по разни теми, но само ТИ повтаряш като латерна твоето си мнение и явно не търпиш мненията на другите и ти доставя удоволствие да осираш всички теми като ги докарваш до " за " и " против " Квебек - продължавай да блъскаш по клавиатурата. Или си платен, или си ненормален, а защо не и двете. Емигрантите не му били безразлични...и се чувстава длъжен да ги предупреждава...смешник...