Истината за КАНАДА!!!
-
Който иска да ръфа сливи. трябва да разбира от сливи. Например синята слива е зелена, когато е чеврвена. Освен туй сливите също имат права и трябва да се обяснява , колко и е гот на сливата , когато я ръфаш.Капиш?7George написа:Тези усмивки от сливите ли са? Аз като заръфам някоя слива, ми е кеф.Сливи за смет.![]()
(С този аватар си най-сладка!)

Винаги като резервен изход остава "Романтиката на Сребърната орда".

Глей ся брато!bateto написа:Това не го е казал мистур пич 007 ,а ви го казвам АЗ почти във всеки мой постинг.
На другото питане ,в момента съм тук.Току що се завърнах от Аризона.Обещавам следващия път като отида до Финикс да си взема камерата и да ви запозная с малко снимков материал.Ще имате рядката възможност да видите актуални кадри от Страната На Мечтите и Неограничените възможности,а именно с един краварник с размери 4-5 кв. километра отстояш само на 3-4 мили от даун таун Финикс съвсем в рамките на града и уникалната табела с нарисувана на нея крава и надпис в превод:
-Вие не харесвате нашата миризма ,и ние вашата също.Но въпреки това тя не ни пречи.
Тука музиката свири туш.
Това ще го документирам и ще го постна във форума за да не ми вадите от 1000 кладенеца вода когато ви пиша ,че живеете на един абсурден и осран континент.
А ,ако ви наснимам мизерията която съм видял на тоя континент ще ви вземе по вече време да я разгледате отколкото Третяковската галерия или Лувъра.
Щом ще спорим за авторски права дай първо да уточним , който печели кво зима!

У тебе има дълбочина на мисълта и налучкване на проблема , но ти липсва ясния изказ на доказаната истина. Това дава на хората твърдото убеждение в нещата. А не полу осъзната истина пробила си път през гъстата мъгла на многото думи.

Освен туй ша прощаваш , ама хората и спецялно едната половина от тях, не зная защо предпочитат като караш Астон Мартин, а не камьон с 53 стъпки контейнер.
Бе ти ли ще се мериш с пич 007?

и последно:
Не е важно какво казваш , а кой го казва!

Re: объркана съм
pilence написа:абе какъв е тоя notcanada.com ,какви са тия психарий,тъкмо се навия да отивам и като попадна на нещо такова полдудявам???кажете нещо де!!
Здрасти пиленце!
Ти ако се шашкаш от лафовете тука, като дойдеш и още първия ден ще излезеш на балкона на 2 1/2 и ще плачеш , плачеш, а може и да пуснеш в БГКанада тена : "Къде скрихте мойта Канада, гадове с гадове такива?".
НО не забравяй ,
че само така може да се появи Прекрасния принц.
Той се смее винаги, и с него винаги е хубаво, и човек е щастлив цял живот, и си е твой.
Такива има и тук! Е верно, че ги има и в БГ, ама къде могат да се мерят прекрасните принцове от БГ с прекрасните принцове от Канада и спецялно от Квебек!
Ех, принца може да не се появи веднага, но и да го чакаш е хубаво.
Абе зависи ти какво чакаш !

Истината няма много общо с Канада.Omega3 написа:Ок, да разбираме 4е истината за Канада е 4етвьртита. Ако няккой я определя разли4но от мен, моля пишете.

Ходи мушни една пържола (няколко пъти)! Е туй е истината за Канада!

Браво, най-после да уцелиш аватар който да ти подхожда.chinois написа:

Последно промяна от Koko на Вто Окт 09, 2007 10:55 pm, променено общо 1 път.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Виж сеа кво брато,и аз и ти предпочитаме другата половина да са 88/66/88 обаче в по вероятния случай са 66/88/128 ,а Астон Мартин_а е конструиран да побира определен капацитет.В този смисъл аз като благороден човек съм се наел с не леката задача да разкарвам 53 фута ремарке в което место има за всички без значение кубатурата и квадратурата.
И друго сия ,на мен след като ми е беден речника нали не значи ,че Вий нямате очи.
И друго сия ,на мен след като ми е беден речника нали не значи ,че Вий нямате очи.

Абе истината е една само дето всеки я гледа от различен ъгъл.
За да бадем по-полезни на хората които се чудят дали да идват в Канада или не, а и за да им дадем възможност да преценят сами дали си заслужава, трябва да им дадем малко по-конкретна информация. Иначе например цяла година може да спорим колко пари ти трябват на месец за да живееш нормално. За един ще са 1000 за друг и 5000, зависи си от лайфстайла и трудно може да се даде точен отговор.
Ето моите няколко конкретни истини:
- Канада не е Западна Европа - за тези които си мислят че идват в нещо като Дания, ще бъдат разочаровани. Културата (в смисъл на начин на живот) е доста различна от България и от Европа като цяло, като Кебек е наи-близко до българските разбирания от цяла Северна Америка.
- и в наи-хубавата страна на света да отидете, и да преуспеете там, носталгията по БГ винаги ще си я има. Дори и повечето ви приятели да са се изнесли, все пак повечето от нас остават родители, детски спомени, мястото на пъвата целувка и други такива сантименталности.
- Канадските градове като цяло са доста грозни и много са копирали американските, т.е повечето хора живеят в предградията а центъра е предимно за бизнес сгради. Които е свикнал да излезе и на 2 крачки да са му кафенетата и магазините и да се мотка по улиците сред много хора много да внимава като избира в кои град да имигрира.
- В големите градове в Канада, както и в почти всеки голям град по света има много хора от различни раси и националхости. Та които има проблем с другите раси да си помисли много добре преди да застяга куфарите.
За да бадем по-полезни на хората които се чудят дали да идват в Канада или не, а и за да им дадем възможност да преценят сами дали си заслужава, трябва да им дадем малко по-конкретна информация. Иначе например цяла година може да спорим колко пари ти трябват на месец за да живееш нормално. За един ще са 1000 за друг и 5000, зависи си от лайфстайла и трудно може да се даде точен отговор.
Ето моите няколко конкретни истини:
- Канада не е Западна Европа - за тези които си мислят че идват в нещо като Дания, ще бъдат разочаровани. Културата (в смисъл на начин на живот) е доста различна от България и от Европа като цяло, като Кебек е наи-близко до българските разбирания от цяла Северна Америка.
- и в наи-хубавата страна на света да отидете, и да преуспеете там, носталгията по БГ винаги ще си я има. Дори и повечето ви приятели да са се изнесли, все пак повечето от нас остават родители, детски спомени, мястото на пъвата целувка и други такива сантименталности.
- Канадските градове като цяло са доста грозни и много са копирали американските, т.е повечето хора живеят в предградията а центъра е предимно за бизнес сгради. Които е свикнал да излезе и на 2 крачки да са му кафенетата и магазините и да се мотка по улиците сред много хора много да внимава като избира в кои град да имигрира.
- В големите градове в Канада, както и в почти всеки голям град по света има много хора от различни раси и националхости. Та които има проблем с другите раси да си помисли много добре преди да застяга куфарите.
Не става само с ядене тая работа!chinois написа: Ходи мушни една пържола (няколко пъти)!
Австралийски лекари купили каса водка, за да спасят живота на италиански турист, изпил антифриз, предаде Ройтерс.
Според лекарите 24-годишният италианец е искал да се самоубие, изпивайки антифриза, който съдържа етиленгликол – високотоксично вещество, което може да доведе до летален изход.
Обикновено при подобни отравяния като противоотрова се използва чист спирт. Той обаче бил свършил в болницата и лекарите решили да вкарат в кръвта на пациента обикновена водка.
Ръководството на болницата прояви разбиране, когато обяснихме защо трябва да се купи каса водка, каза доктор Тод Фрейзър.
На пациента бяха влети около три стандартни дози на час (стандартната доза е около 50 грама) в продължение на три дни в отделението за интензивна терапия. За негово щастие, той беше в състояние на изкуствена кома. Мисля, че когато дойде на себе си, махмурлукът му вече беше минал, обясни лекарят.
БГНЕС допълва, че приетият преди два месеца в болница италианец вече е напълно здрав.
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.