Преживелици с наши сънародници в Квебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Re: Преживелици с наши сънародници в Квебек

Мнение от Igor »

LyuboK написа:Понеже не сме вчерашни се сетихме че става въпросх за склоняване към проституция-естествено жена ми не отиде на нито една "репетиця".
Само да добавя:

Ако започнат да ви се обаждат разни по телефона представяйки се за теле-маркетингови компании, и да ви предлагат някакви услуги, кредитни карти и прочее, да знаете че са от престъпния свят и ви следят кога сте вкъщи. Най добре е направо да им кажете че знаете кои са и да не ви звънят повече.

Понякога направо идват вкъщи и ви звънят на вратата и се представят за служители на Бел или Роджерс, имат си и фалшива служебна карта даже. Уж ви предлагат да си прехвърлите телефона при тях. Това всъщност ви оглеждат апартамента за обир, кажете им че знаете че са престъпници и в никакъв случай не ги пускайте вътре. Ако вече са влязли, заключете вратата и извикайте полицията да дойде да ги прибере. Не допускайте да избягат.

Престъпността е много развита тук.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

MrGeek написа:Изображение
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
tochica

Мнение от tochica »

каква проституция , тука е канада , такива работи не се правят тука... дали разбрах правилно че става дума и за град квебек ??
:D :D
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
chinois

Мнение от chinois »

Ако от някъде, банка, правителствени учреждения, кредитни институции ви питат рожденна дата и други лични данни, в никакъв случай не има казвайте! :lol:
Те би трябвало да ги знаят! :lol:
С удоволствие си спомням второто си посещение в банка в живота си (с първото си открих сметка) и каката зад гишето (сигур след работно време си попълва доходите на Ст Катрин като я гледам колко е любезна) ми вика:
-Име?
Казвам й!
- Дата на раждане?
- Вие би трябвало да я знаете?
- А вие не я ли знаете?
- Знам я, но защо да ви я казвам?
- За да се убедя, че сте вие!
- МИ кой да е?!?!? Аз съм!
- Не!Не!Не! За да се убедя , че вие сте същия дето си е открил сметка при нас!
- Ако не съм си открил сметка при вас откъде ще знам , че съм си открил сметка.
- А кой ви е тел номер ?
- Виж, маце! Не съм свикнал, жените да ми искат телефония номер!
......
И други работи казах, и стана тя една, ама нейсе.
Вии как ги разбирате коя е такваз и коя не е такваз?
ari

Мнение от ari »

Бравос бе, LyuboK! Накара ни пак да четем форума.

Аз съм в град Квебек малко отпреди въпросната кикимора, ама явно по не съм готин от тебе, защото колкото пъти сме ходили на гости у тях, мъжът й все си е там... Пък Милена досега два пъти е намирала работа на съпругата ми и аз, нали съм си вчерашен, и до сега да не съм се усетил, че ставало дума за склоняване към проституция. Е, Милена, пипнах те, отсега натакък никакви гости след 18ч00 :lol:
Пък да ви кажа, и за друго нещо е много прав LyuboK-а : за шизофренията! Само, пич, си забравил да погледнеш, дали не е спомената в собствената ти диагноза...
Аз бих ти препоръчал, с това мислене, следващото преместване да го замисляте накъм Бг-то.
А, със здраве и успехи в новите ви начинания!
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

chinois написа:Ако от някъде, банка, правителствени учреждения, кредитни институции ви питат рожденна дата и други лични данни, в никакъв случай не има казвайте! :lol:
Те би трябвало да ги знаят! :lol:
А, и теб ли са те разпитвали в банките... И на мен ми се е случвало. Ама аз им знам номерата и информация не давам. Ако настояват си тръгвам и идвам на следващия ден.

Също съм забелязъл че ме следят с кола напоследък. Виждам ги в огледалото за обратно виждане. Даже си сменят колите от време на време да си затрият следите. Ама мен не могат да ме излъжат. Знам ги аз тези номера. Като карам не си отклонявам погледа от огледалото. Така оня ден едва не бутнах една жена на пешоходната пътека. Тя нещо ми се развика, а аз и казвам трай си бе жена, ти не знаеш какво е да те преследват....
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Заключено