Компютърен специалист
-
- Обратна връзка:
Компютърен специалист
Търся компщтърен специалист ,но не някой самозванец ,а наистина добър в тази област ,който се занимава и разбира .Имам проблем с whierless връзката си вече 2 седмици.Ако някой от абонатите в блока влезе и ние сме изтласкани.намирам това за уморително и изнервящо.Моля ,пишете ми лично съощение,за да се разберем .Мерси
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Re: Компютърен специалист
За това чак пък и специалистDesy написа:Търся компщтърен специалист ,но не някой самозванец ,а наистина добър в тази област ,който се занимава и разбира .Имам проблем с whierless връзката си вече 2 седмици.Ако някой от абонатите в блока влезе и ние сме изтласкани.намирам това за уморително и изнервящо.Моля ,пишете ми лично съощение,за да се разберем .Мерси
Това е "проблем" който може да решен от всяко дете което се движи по вашата улица :idea:
Защо не си прочете упътването към рутера или ако го нямате не се опитате да го потърсите в нета.
Вярвам, че ако положите минимални усилия и отделите 10 минути всичко ще е ОК.
Успех
Каква е сложността на проблема и колко пари сте склонни да дадете за неговото разрешаване?
Ако изкате безплатно решение- първо се консултирайте с неспециалист.
Ако наистина търсите експертно решение - подгответе си по минимум 50$ на час - минимум 3 часа.
Благодаря,
можете да се консултирате със специалиста, но имаите предвид че консултацията също не е безплатна.
Ако изкате безплатно решение- първо се консултирайте с неспециалист.
Ако наистина търсите експертно решение - подгответе си по минимум 50$ на час - минимум 3 часа.
Благодаря,
можете да се консултирате със специалиста, но имаите предвид че консултацията също не е безплатна.
-
- Обратна връзка:
мерси ,за "полезните съвети",а истинските получих на личните съобщения.Тук е станало като махленска клюка,само за базикни и тъпи шегички.Искренно благодаря на хората които ми помогнаха да си реша проблема,който далеч не се оказа за деца от улицата,както се изказаха "просветените".
"Дори и да загубиш битката ,важното е да спечелиш войната "
Радавам се, за теб че си намерила "компщтърен специалист" , а не "не някой самозванец" (както ти се изразяваш) , който решава такива "глобални" проблеми и при това с лични съобщения.Desy написа:мерси ,за "полезните съвети",а истинските получих на личните съобщения.Тук е станало като махленска клюка,само за базикни и тъпи шегички.Искренно благодаря на хората които ми помогнаха да си реша проблема,който далеч не се оказа за деца от улицата,както се изказаха "просветените".
Re: Компютърен специалист
Ниишшо не разбирам от whierless технологии аз.Desy написа:Търся компщтърен специалист ,но не някой самозванец ,а наистина добър в тази област ,който се занимава и разбира .Имам проблем с whierless връзката си вече 2 седмици.Ако някой от абонатите в блока влезе и ние сме изтласкани.намирам това за уморително и изнервящо.Моля ,пишете ми лично съощение,за да се разберем .Мерси
Много си недосетлив. Упътването е на английски.Аналгин написа:За това чак пък и специалист
Това е "проблем" който може да решен от всяко дете което се движи по вашата улица
Защо не си прочете упътването към рутера или ако го нямате не се опитате да го потърсите в нета.
Вярвам, че ако положите минимални усилия и отделите 10 минути всичко ще е ОК.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
- Kan_Tangra
провери дали имаш и WEP кодиране.
По лс това не може да се провери.
Ако нямаш такова, ще могат да ти се закачат на интернета, а дори и да ти влязат в личните компютри. Firewall-ите не действат в локална мрежа.
По default wireless routerite са без защита.
Под това някой да ви "измества", може да се разбира да влиза с IP на някой от компютрите ви в локалната ви мрежа.
Ако ще и Господ да е специалиста. По лс това не може да се провери.
По лс това не може да се провери.
Ако нямаш такова, ще могат да ти се закачат на интернета, а дори и да ти влязат в личните компютри. Firewall-ите не действат в локална мрежа.
По default wireless routerite са без защита.
Под това някой да ви "измества", може да се разбира да влиза с IP на някой от компютрите ви в локалната ви мрежа.
Ако ще и Господ да е специалиста. По лс това не може да се провери.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола