Току що ми донесоха билета. Използвам www.poleti.com Направих си резервация при тях. Уточняваш кога и къде да ти донесът билета и тогава плащаш. цената за KLM е 345 евро.
[quote="Krassiiv"]Току що ми донесоха билета. Използвам www.poleti.com Направих си резервация при тях. Уточняваш кога и къде да ти донесът билета и тогава плащаш. цената за KLM е 345 евро.[/quote
Здравей Красивв,
Кога тръгваш. Ние също летим с КЛМ. Билетите са на същата цена, но направо от КЛМ.
Papi написа:problemite s Olimpic sa golemi... vig v arhiva ima edna tema ot 15-25.12.2003
problemite s powecheto airlines sa v:
Do you speak english?
aaaa???
French?
aaaa???
German, or any other than Bulgarian language?
Hich me niemen, tia pa kakwo iskat?
Patuwal sam s powecheto aerolinii i edinstweno ne sam bil dowolen ot SWISS w Europe (watreshnite w Europe).
Problemi s bagaj i t.n. sa edinichni sluchai i chesto se sluchwat ot zaspal ili nedorazbral slujitel
Bi li mogal niakoi da mi kaje , ako shte patuvam kam kraia na iuni dali moga da si kupia bileti samo za 340 Euro na chovek . Iuni mesets e high season ...Razbrah che ako platia biletite prez mart , shte sa po eftini . Pri edna turisticheska agentsia mi kazaha che niama takova neshto ... Ne e vajno koga plashtam , a koga shte patuvam .... Taka li e ? Mersi
Na chovek maistoto mu e tam kadeto ima niakoi nujda ot nego...
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Maradona znachi. Hm, losha rabota. Az go misleh za maj. ama taka mi haresva poveche. kuma, neshto po-neprinudeno kato onaova momichentse rusichkoto nemash li. v smisal che taia snimka e mnogo statichna
И за да не развалям темата, ще кажа,че Lufthanza са най-добрата компания