hi.Kakvo moje da se bachka v Toronto,i mogali da si nameria

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
silvia74

hi.Kakvo moje da se bachka v Toronto,i mogali da si nameria

Мнение от silvia74 »

i mogali da si nameria work vednaga ne sam pretenciozen v Toronto.
Ne sam very well s angleto,, iskam i na kurs da se zapisha.Rabota za BOY da utochnia......

thanks in advance...
LOTR

Мнение от LOTR »

Здравей,и аз не мога да си намеря работа вече един месец,а и с английския не съм много добре.С жена ми започнахме да се караме,абе да не ви занимажам със семейните си пролеми.
Дано някой напише къде точно се провеждат курсове за английски.Торонто е ролкова голям.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

LOTR написа:Здравей,и аз не мога да си намеря работа вече един месец,а и с английския не съм много добре.С жена ми започнахме да се караме,абе да не ви занимажам със семейните си пролеми.
Дано някой напише къде точно се провеждат курсове за английски.Торонто е ролкова голям.
pitai v bibliotekata, v uchilishtata okolo vas
proveri toia sait:
http://www.tpl.toronto.on.ca/mul_set_resources.jsp
ili settlement.org
men me drazni che plashtame taxi za takiva neshta ako dori ne sa vi dali broshurki na letishteto
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

nick

Мнение от nick »

Ne znam tochno kude si v Toronto, no nai-dobre otidi v centralnia YMCA na 42 Charles str. (na spirkata na Bloor i Younge na metroto se sliza),
tel 416-925-5462. Registriray se i tam shte ti napraviat assessment na angliiskia i shte ti dadat brochurki s razlichni centrove, mogat i da te zapishat vednaga v niakoi kurs blizo do kvartirata ti. Uspeh!
www.ymcatoronto.org
Заключено