Joana
Аз очилата не си ги нося и затова дупки и да има, не ги виждамJoana написа:Специалка, в Канада дупки няма, къде ги видя - виж Анксели по цял ден се разхожда и все още подобно нещо не е видяла. Иди да я питаш с какви очила ходи и едни да ми прати и на мене. Щото моите са нормални и даже все се опитвам да не виждам туй, дето виждам, ама какво да направя като съм рентген и виждам, и виждам, и това е...![]()
Joana
bateto написа:и аз си мисля ,че дълго няма да я бъде тук и то за добро.не е въпрос на възпитание ,а на отворен поглед.според мен тук остават най задръстените дето нямат самочувствие ,че могат на друго место да се оправят.и е много права когато споделя с нас първоначалните си впечетления защото са много верни и точни и всичко което се върти около нея като заобикаляща среда няма да се промени и да стане по хубаво и приятно за погледа образно казано,тя трябва да се промени ,т.е. да се пречупи и да възприеме света тук такъв какъвто е ,но за какво трябва да го прави, нали все пак тя си е мечтала да живее на едно по интересно,добро и красиво место което да и предложи по високо качество на живот,а не да се отзове в държава от третия свят с малко вождове и много индианци.
Бас държа ,че в една Москва или Киев например животът е много по стойностен и интересен отколкото тук на този просташки континент на който животът на редовия гражданин протича в триъгълника :Работа-Мола и Картонената кутийка с райграс в задния двор и яко ядене на евтини пържоли и често ходене до тоалетната след прекомерната им употреба.