Днес, 30.08.2007г., и ние преминахме успешно интервюто. Бяха едни безкрайни 1ч. и 40мин. Сега предстои изпращане на документи до Букурещ, моля, ако някой има желание, накратко да опише изискваните документи. Наистина ли искат свидетелство за съдимост от всички страни, в които имате престой повече от 6 месеца, и какви са актуалните такси за проучването.
Иначе изпитващия отговаря на дадените му описания и определения от съфорумците преди мен. Смятам, че имахме късмет с него.
Успешно интервю
-
- Обратна връзка:
Айде честито и на теб!
Бравос!
А относно документите за Букурещ и ние сега сме на такава вълна. Със сигурност трябва свидетелство за съдимост и то наистина от всички държави в които имате престой повече от 6 месеца. Освен това трябва да си извадиш дубликат на актовете за раждане на теб и ако има други с теб, дубликат на свидетелството за брак. Ако изпращаш "оригиналите" на дубликатите и свидетелството за съдимост ти трябва само превод. В Ст.Загора /понеже не сме напускали страната/ стават за 1 ден. Освен това трябва да си направите по 6 бр. снимки на човек на светъл, най-добре бял фон. Като идеш в студиото можеш да кажеш, че ти трябват за визи, хората знаят какво да правят. Само не ми е ясно дали се лепят върху формулярите, и ако се лепят дали отгоре или долу на страницата...?
А, трябва да си изтеглиш и формулярите, може от тук
http://bgcanada.com/portal/index.php?mo ... icle&id=96
Ще видиш и какви са таксите - вместо в долари вече са в евро. По мои приблизителни изчисления са по-високи с около 100 лв

А относно документите за Букурещ и ние сега сме на такава вълна. Със сигурност трябва свидетелство за съдимост и то наистина от всички държави в които имате престой повече от 6 месеца. Освен това трябва да си извадиш дубликат на актовете за раждане на теб и ако има други с теб, дубликат на свидетелството за брак. Ако изпращаш "оригиналите" на дубликатите и свидетелството за съдимост ти трябва само превод. В Ст.Загора /понеже не сме напускали страната/ стават за 1 ден. Освен това трябва да си направите по 6 бр. снимки на човек на светъл, най-добре бял фон. Като идеш в студиото можеш да кажеш, че ти трябват за визи, хората знаят какво да правят. Само не ми е ясно дали се лепят върху формулярите, и ако се лепят дали отгоре или долу на страницата...?

http://bgcanada.com/portal/index.php?mo ... icle&id=96
Ще видиш и какви са таксите - вместо в долари вече са в евро. По мои приблизителни изчисления са по-високи с около 100 лв

Подадени док.до Виена-13.12.06
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07
Получени форм.за медицински-17.10.07
Направени медицински-26.10.07
ОК на медицинските-09.11.07
Покана за визи-11.12.07
Визи-15.01.08
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07
Получени форм.за медицински-17.10.07
Направени медицински-26.10.07
ОК на медицинските-09.11.07
Покана за визи-11.12.07
Визи-15.01.08
-
- Обратна връзка:
Честито и от нас :beer2: ,
,
1. 7бр. снимки като една се лепи на формуляра / най добре на бял фон
2.Копия лична карта
3.Копия межд. паспорт
4.Сертификати за селекция
5.Копия на Акт за раждане за чужбина
6.Свидетелства за съдимост
7.Бележка за платена такса 365 евро на човек/ за обработка на документите , отделно за превода десетина евро мах ще ви вземат
8.Попълнени формуляри
9.Копие свидетелство гажд.брак
Аз поне за тези документи знам , че са необходими
1. 7бр. снимки като една се лепи на формуляра / най добре на бял фон
2.Копия лична карта
3.Копия межд. паспорт
4.Сертификати за селекция
5.Копия на Акт за раждане за чужбина
6.Свидетелства за съдимост
7.Бележка за платена такса 365 евро на човек/ за обработка на документите , отделно за превода десетина евро мах ще ви вземат
8.Попълнени формуляри
9.Копие свидетелство гажд.брак
Аз поне за тези документи знам , че са необходими

-
- Обратна връзка: