Резидентски карти
Резидентски карти
Изпратихме факс за резидентските карти на 24.07.07, но все още не сме ги получили. Минаха повече от 30 дни.
Знае ли някй какви са сроковете за полуцаване на картите и как да получим информация.
Знае ли някй какви са сроковете за полуцаване на картите и как да получим информация.
Любо, за по-конкретна информация -> официалния уебсайт...
Vision without action is a daydream.
Action without vision is a nightmare.
Action without vision is a nightmare.
И аз имах същия проблем със забавена резидентска карта,но когато попитах по телефона,мосюто отсреща ми каза,че срока за получаване на резидентските карти е удължен на 4-6 месеца след кацането в Канада! Тази промяна била направена,защото повечето имигранти остаавали за 2-3 семици докато си получат резидентските карти и се връщали в държавите откъдето идват!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
ramone написа:И аз имах същия проблем със забавена резидентска карта,но когато попитах по телефона,мосюто отсреща ми каза,че срока за получаване на резидентските карти е удължен на 4-6 месеца след кацането в Канада! Тази промяна била направена,защото повечето имигранти остаавали за 2-3 семици докато си получат резидентските карти и се връщали в държавите откъдето идват!

Това ли е новия начин за задържане на имигранти ?
А аз като се обадих и попитах ми казаха ,че направо лагери на север строят. ще пращат имигрантите там за да свикнат по бързо на студено. После като дойдат в цивилизацията да им е топло.
Преди срокът за получаване на резидентската карта беше 3 месеца, защото бяха претоварени с молби, реално отнемаше дори повече. Ако имаш спешно излизане извън страната им се обади и говори с тях. Те ще ти обяснят какво да правиш. Аз лично когато пътувах без резидентската карта си вадих от Румъния еднократна виза за влизане обратно в страната.

Преди срокът за получаване на резидентската карта беше 3 месеца, защото бяха претоварени с молби, реално отнемаше дори повече. Ако имаш спешно излизане извън страната им се обади и говори с тях. Те ще ти обяснят какво да правиш. Аз лично когато пътувах без резидентската карта си вадих от Румъния еднократна виза за влизане обратно в страната.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Ира, това е самата истина.....IRA написа:А аз като се обадих и попитах ми казаха ,че направо лагери на север строят. ще пращат имигрантите там за да свикнат по бързо на студено. После като дойдат в цивилизацията да им е топло.![]()
на една единствена сесия бях във ВМА - София относто имиграция в Квебек. няма да казвам колко нещастно всичко изглеждаше, най-нещастен беше канадеца, който изглеждаше като от пергамент... както и да е.. това предполагам е от добрия климат тук

та, някой от аудиторията има неблагоразумието да попита за другите провинции и изобщо за имиграция не в Квебек...... Господинът отговори на всеослушание на микрофона, че след време, не утчони, може би години ще се кандидаства само за определан провинция...на база население там, прираст........ и конкретно каза , че в момента се проучва именно Северна Канада... да, новите там!!!
та тогава се стреснах и реших , че направо ще изпусна шанса в живота си ако не населя проинция Квебек

Виж тук : http://cic.gc.ca/english/contacts/call.asp
1 888 242‑2100
(in Canada only)
Също ако си пазиш формата която си пратил като факс на нея пише и телефон, колкото помня .
1 888 242‑2100
(in Canada only)
Също ако си пазиш формата която си пратил като факс на нея пише и телефон, колкото помня .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин