успешно интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
sunlight

успешно интервю

Мнение от sunlight »

и аз искам да предам своя опит на всички които очакват интервю през есента. Преди всичко - възраста не пречи, ако се компенсира с ниво на езика и по-добре ако си носите сертификат от Алианса за по-сигурно, че ако се гипсирате на интервюто да не ви намалят точките. Преводачката много помага, но не се подвеждайте...по-добре опитайте сами да говорите защото отново се намаля нивото ви. Ние я помолихме 2 пъти за превод и то за важни неща, да не стане грешка. Аз съм и много благодарна за това че бе добронамерена и отзивчива.
Запомнете, че щом сте поканени значи искат да ви одобрят. Успокойте се, усмихнете се и ги уверете че вие сте идеалния кандидат. Ако можете учете френския за удоволствие, а не за интервю. Колкото повече думи знаете толкова по-бързо ще може да импровизирате отговор на въпрос който не е бил заучен. Пожелавам на всички успех!
Таня Калинчева
Обратна връзка:

Мнение от Таня Калинчева »

Честито! Пожелавам успешна процедура по-натататък!
Svetle

Мнение от Svetle »

Честито и од мене...а што ве прашуваа?
Darkblade

Мнение от Darkblade »

sunlight, да дойдете в неделя от 18:00 в Алба на редовната среща. Какви въпроси зададе мосюто? Има ли някакви съществени различия спрямо вече описаните интервюта при него?
Кога ви беше интервюто?

Ама съм гъба. Ето го най-важното: :partytime: Поздравления за успеха!!!
I am here because you broke something!
sunlight

Мнение от sunlight »

Благодаря на всички. За кой ли път ще прочетете ТОЗИ ФОРУМ Е СТРАХОТЕН. Чудесно е че ви има, но незнам дали ще успея да дойда на сбирката...Интервюто ни беше на 22 и продължи 1,30ч. :nut: Въпросите бяха същите като на другите. Не ни пита за климат, политика и др. само важни неща като работа, образование, език, налични пари и защо взехме това решение, кога, в кой град ще се установим, защо. Човекът е много разбран и кара по същество, изобщо не държи на хвалебствени слова относно имиграционния процес, велика държава и бла,бла,бла...Ето и малко инфо за нас: Аз водеща на 37г, техн. обр.,стаж по спец. 10г, фр.7/7. Той на 39г, техн.обр., стаж по спец.8г.,фр. 5/4. две деца.... Стискам палци на всички след нас :thumbsup:
Venko
Обратна връзка:

Мнение от Venko »

Честито и от наса, успех за напред и лека процедура:)
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Публикувай отговор