През Ноември

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Dimitrova

През Ноември

Мнение от Dimitrova »

Знае ли някой,през м.Ноември кой ще е провеждащият интервю?
mariaaa

Мнение от mariaaa »

Дочух, че следващата сесия ще е същия господин, но кога ще е тя? Изобщо ще има ли сесия ноември? Някой ако получи покана да се похвали без да чака. Вие кога подадохте документи?
Dimitrova

Мнение от Dimitrova »

Miraaa,сесия ще има през Ноември,подали сме док. на 14.февруари2007г.Само,че нещо не съм сигурна дали действително ще е Ноември или Октомври.Миналия месец ги попитахме по imeil-а им,кога ще има някакъв отговор от тях и те ни отговориха,и то доста бързо,че сме в листата за чакащите интервю през м.ОКТОМВРИ. :confused2: Не съм сигурна дали не е просто правописна грешка,но е факт,че са го писали.Бях гледала в началото на годината,кога са сеиите,а те бяха:Май,Август и Ноември.Даже успях и имената да им вида,но за съжаление не обърнах внимание на изпитващия през Ноември,защото бях убедена,че ще се явим на интр. през Август. :cajsi:
mariaaa

Мнение от mariaaa »

Dimitrova, на следващата сесия октомври или ноември на интервюто ще е Фредерик Жор. Ние подадохме документи на 06.02.2007г. и получихме одобрението на 26.02.2007. И ние очаквахме да ни поканят август, но уви... Заедно ще чакаме покани. Може би бързо получиха покани хората с френска гимназия. За нас остава да си гледаме френския и да се надяваме, че следващата сесия ще е по-дълга та и ние да се включим. Успех!
pashevam

Мнение от pashevam »

Ееее, уважаема Мария, немога да се съглася с теб. Какво общо има френската гимназия....? Ние подадохме документи на 16.12.2006 г. и ни извикаха на интервю август. Просто така се получи. Сестра ми, която подаде документи с мен също на 16.12.2006 г също не е поканена за тази сесия и тя ще чака с вас октомври или ноември... Споко. Всичко ще е наред и при вас след още малко време 8) :)
Dimitrova

Мнение от Dimitrova »

А,имате ли някаква информация за този човек-изпитващия? :smhair: А за чакането съм обедена,че ще е съвсем макло. :thumbsup:
Dimitrova

Мнение от Dimitrova »

Ooooooo,да.Извинете,недоглеждам явно. :shock:
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Ние сме подали документи 08/01 и ни обясниха ,че сме в листата на чакащите през ноември.
Успех на всички!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Публикувай отговор