ако мислех за пенсия сигурно щях да остана в Ка - който мисли за една нелоша пенсия може да загуби 10-на години от живота си, че и повече - аз нямам намерение да живея след пенсия, а преди това.Krassima написа:Kum Pit Pun- lichno: Kato se pensioniram v Canada shte ti kaja kude shte ostana do kraja na jivota si - vajnoto e i togava da te vulnuva kolkoto sega......
Expats living in Bulgaria
-
- Обратна връзка:
точно така мисля по въпроса:)
Не разбирам само защо трябва да са загубени тези години? Какво няма в Канада, кръчми ли, дискотеки ли, приятели ли не можеш да си намериш
, време ли няма ? Просто ми е непонятно, но както и да е. Защо трябва непрекъснато да се сравняват двете държави, всеки има различни причини да замине или да остане. Идеално за мен би било да живея по малко и на двете места, като се пенсионирам ще стане. Но не сред кучетата, циганите и мръсотията на големите градове, предпочитам забутано и красиво планинско селце-курорт. С хотел и басейн. И река с риба. Близо до голям град
.

Това местенце харесва ли ти? Скайбара на един клуб тук в Торонто, на Джарвис и Куинсуей, довечера сме там
. В Пловдив имаше един такъв на младежкия дом отгоре, има ли го още? Ще дойда да го прослушам другия месец, да видим кой е по-хубав
.

Това местенце харесва ли ти? Скайбара на един клуб тук в Торонто, на Джарвис и Куинсуей, довечера сме там

Циганите - на Сатурн !
Napisala sum : "kude shte ostana, a ne "kude shte jiveia", zashtoto az i sega si jiveia dobre, a ti kato zadavash vuprosi si cheti vnimatelno otgovorite.peter_pan написа:ако мислех за пенсия сигурно щях да остана в Ка - който мисли за една нелоша пенсия може да загуби 10-на години от живота си, че и повече - аз нямам намерение да живея след пенсия, а преди това.Krassima написа:Kum Pit Pun- lichno: Kato se pensioniram v Canada shte ti kaja kude shte ostana do kraja na jivota si - vajnoto e i togava da te vulnuva kolkoto sega......
A ti produljavaj s "namereniata da jiveesh", tova kato za nachalo e dobre...
QUI VIVRA, VERRA
На мен са ми възложили главната - обаче, понеже Монреал не вярва на сълзи, взехме, че отстранихме всички "ужаси" и сме на път да се превърнем в победители отново.peter_pan написа: Когато участвам във филм на ужасите искам поне някаква адекватна компенсация все пак въпреки че не играя основна роля там;

Маневрата ми по отношение на длъжниците представляваше нещо такова:

http://www.dnes.bg/article.php?id=39816&page=2#comments
"В сряда два руски стратегически бомбардировача подлудиха американските радари, като прелетяха под носа на американски изстребители край Гуам, в Тихия океан, възстановявайки забравената след Студената война традиция.
"Два наши млади екипажа бяха на посещение в района на остров Гуам", похвали се командващият далекобойната авиация на руските ВВС генерал Павел Андросов. "За нашите стратегически бомбаридровачи винаги е било традиция да летят далеко над океана, да срещат американски самолети и визуално да приветстват американските пилоти. В сряда възобновихме тази традиция", добави Андропов."

И едно поздравче (най-вече за Митето

http://www.youtube.com/watch?v=mGOj_D4saPo

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Изказването ми е дълбоко алегорично, иносказателно... и няма политически характер. Просто използвах примера, който е изключително подходящ. По отношение на канадската политика в цялост (както външна, така и вътрешна) имам съвсем различно мнение - намирам, че я осъществяват изключително интелигентно на политическо ниво.
Иначе - "засегната" от какво... Твое задължение е, Кримон, да качиш линковете на задължителните комюникета на "засегнатите". С интерес ще ги разгледам утре.

Иначе - "засегната" от какво... Твое задължение е, Кримон, да качиш линковете на задължителните комюникета на "засегнатите". С интерес ще ги разгледам утре.

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Червена Шапчице, прекалено съм млад за да ми говори нещо поздрава тиJoana написа:Маневрата ми по отношение на длъжниците представляваше нещо такова:![]()
http://www.dnes.bg/article.php?id=39816&page=2#comments
"В сряда два руски стратегически бомбардировача подлудиха американските радари, като прелетяха под носа на американски изстребители край Гуам, в Тихия океан, възстановявайки забравената след Студената война традиция.
"Два наши млади екипажа бяха на посещение в района на остров Гуам", похвали се командващият далекобойната авиация на руските ВВС генерал Павел Андросов. "За нашите стратегически бомбаридровачи винаги е било традиция да летят далеко над океана, да срещат американски самолети и визуално да приветстват американските пилоти. В сряда възобновихме тази традиция", добави Андропов."![]()
![]()
И едно поздравче (най-вече за Митето):
http://www.youtube.com/watch?v=mGOj_D4saPo
![]()
![]()
![]()
![]()

А Вашата маневра по отношение на длъжниците - уау, направо се просълзих от възхищение - показахте ли им на загнилите империалисти! Ей сегинка ше си отворя още една бира от вълнение

По-здрав и за Вас, товарищ Катюша
http://www.youtube.com/watch?v=yM3cJPFjL3g
-
- Обратна връзка:
скайбара не е лош, и този в Плд си го бива;)anxeli написа:Не разбирам само защо трябва да са загубени тези години? Какво няма в Канада, кръчми ли, дискотеки ли, приятели ли не можеш да си намериш, време ли няма ? Просто ми е непонятно, но както и да е. Защо трябва непрекъснато да се сравняват двете държави, всеки има различни причини да замине или да остане. Идеално за мен би било да живея по малко и на двете места, като се пенсионирам ще стане. Но не сред кучетата, циганите и мръсотията на големите градове, предпочитам забутано и красиво планинско селце-курорт. С хотел и басейн. И река с риба. Близо до голям град
.
Това местенце харесва ли ти? Скайбара на един клуб тук в Торонто, на Джарвис и Куинсуей, довечера сме там. В Пловдив имаше един такъв на младежкия дом отгоре, има ли го още? Ще дойда да го прослушам другия месец, да видим кой е по-хубав
.
Здрасти Джоанке,
Два пъти прочетох последното ти включване ама не можах да вдяна що си споменала руски бомбандировачи и изкрейзили американски радари. Щото Ту-160 се вижда на радар както цирей на задник. Да не говорим за Ту-95М или Ту-22М, които са самолети на по 40-50 години.
Та един приятелски съвет - остави руската стратегическа авиация (не далекобойна, артилерията е далекобойна) на мира.
НАздраве
Два пъти прочетох последното ти включване ама не можах да вдяна що си споменала руски бомбандировачи и изкрейзили американски радари. Щото Ту-160 се вижда на радар както цирей на задник. Да не говорим за Ту-95М или Ту-22М, които са самолети на по 40-50 години.
Та един приятелски съвет - остави руската стратегическа авиация (не далекобойна, артилерията е далекобойна) на мира.
НАздраве
-
-
- Обратна връзка:
Кулминацията беше миналия уикенд - нова пресконференция на варненската полиция, на която бяха съобщени "тревожни данни" за ръста на западноевропейските престъпници, опериращи по Черноморието. Съобщението се хареса на медиите, които няколко дни говореха за "шведските джебчии", "норвежеца взломаджия", съобщаваха за "масови измами от чужденци" и т.н.
да не идват такива упадъчни елементи явно трябва да се разработи подходяща имигрантска програма - подобна на тази на Канада - само социал и нискоквалифицирани работи;) Ако не друго, поне да се раждат деца и да се увеличава прираста на населението.