БГ кръчми в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
kralimarko

БГ кръчми в Канада

Мнение от kralimarko »

има ли .посещавани ли са.скапи ли са или са ок в сравнение с останалите ..... .храната ок ли е..има ли таратор и 6кембе...ракиата -малка 50 мл ..колко е ??? 6опската салато колко е???има ли купони ....иииииииииихууууууууууууууу :beer: :beer: .КРАЛИМАРКО ПАК е ПОЧЕРПРН
Странджата

Мнение от Странджата »

У нас :beer: :beer: :beer:
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Крали Марко, те само тебе чакат...
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
kralimarko

Мнение от kralimarko »

егати сте хората ..сбрачкали сте се от работа и никакви забавлвния,....,само мен чакали.......хммммммммм...абе ...а де
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Какви забавления в български ресторант. Яденето на шкембе и таратор за забвление ли се водят, много сте го закъсали у Шумен :shock:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
zorina

Мнение от zorina »

знам, че в Торонто има, но никога не съм ходила... поради факта, че не изгарям от особено желание :lol:

всъщност не ми липсва и си го оставям за БГ :lol: има гръцки готини в торонто... както и много други... :lol:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Нали имало някаква на Чърч и Уелсли, Средиземноморска кухня ли как се казваше ... Не сме ходили още, много в епицентъра бре :lol: ...
има линк някъде из форума ...
Циганите - на Сатурн !
zorina

Мнение от zorina »

идея си нямам затова, даже не съм и чувала ...????.....
kralimarko

Мнение от kralimarko »

leleeeeeeeeeeeee znachi gola voda sa neshtata,,явно българското общество в канада все още няма финансови вазможности и е само работа и в кащи ..,, а в САЩ се спукват бг крачмите от посещаемост и си е фън и се пеее и танцува до зори,,,,,очаквам порицание :shock: :shock:
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

kralimarko написа:явно българското общество в канада все още няма финансови вазможности и е само работа и в кащи
Силно казано общество. То даже тук в България липсва.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
pantata

Мнение от pantata »

бе имаше по едно време 2 кръчми... които част от "българското общество" принуди да затворят, щото с изпълненията си прогони клиентелата.. мда..
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
kralimarko

Мнение от kralimarko »

е тва е другиат проблем на "българското общество" тя простотията не прощава :P
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Не съм ходила в другите, но този на Чърч стрийт рекламираше обяд за двама за 20 долара :), едва ли е недостожомо за когото и да било, даже май върви към цени за бърза закуска ... Може би точно веселбите в кръчмарски стил не са по вкуса на повечето хора, както каза някой по-горе, има ресторанти от цял свят, защо трябва да избираме все българското :) ... Азис и Десислава до зори, за мезе солени кебапчета с пържени картофи, не мерси :D ...
Циганите - на Сатурн !
survivor

Мнение от survivor »

Ами че аз българска кухня си ям вкъщи, като излизам предпочитам някоя чужда кухня да опитам, мисля че е естествено.
bateto

Мнение от bateto »

кое е е стественно.естественна е само малката и голямата нужда,останалото е въпрос на вкус. :wink:
Публикувай отговор