Финансов документ на кацане в Канада?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
BGimmigrant

Финансов документ на кацане в Канада?

Мнение от BGimmigrant »

Здравейте,

скоро ще пътувам за Канада и ще кацна в Монтреал. Интервюиращият ми каза да си запазя едно копие на договора за финансова независимост (CAF) за влизането в Канада, но тези от Букурещ ми го поискаха след това. Аз имах само един оригинал в себе си, подписан на интервюто, и им го пратих. Преди това си направих копие. Та чудех се дали това копие би ми свършило работа. Разбира се, мога и да го подпиша пак в оригинал, но инициалите на интервюиращия няма да бъдат там. Имате ли някои идеи по този въпрос? Благодаря ви много!
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Какви са тия инициали от интервюиращия?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
BGimmigrant

Мнение от BGimmigrant »

Горе на документа ми попълва File Number и до него си написа инициалите - нещо като подпис, знам ли какво е... Дали е важно...
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Никой няма да ти го търси този документ при влизане в Канада. Нито пък ще ти броят пари, чекове и т.н. на границата. Само ще те питат с колко пари влизаш и това е. :)
Е, може би ако някой при този невинен въпрос започне да червенее и да се поти от притеснение, може и да го претарашат. Абе с две думи, не бъркат и не проверяват всичко живо наред, а по тяхно си усмотрение. Като на всяка граница.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
BGimmigrant

Мнение от BGimmigrant »

Благодаря ти, Линко! В такъв случай ще си взема само копията и това е. :D
Публикувай отговор