СПЕШНО ПИТАНЕ за МЕДИЦИНСКИТЕ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
Seny

СПЕШНО ПИТАНЕ за МЕДИЦИНСКИТЕ

Мнение от Seny »

УТРЕ СМЕ НА ПРЕГЛЕДИ, И ДНЕС КАТО СЕ ПОЗАМИСЛИХ ТА СЕ ПРИТЕСНИХ.
От половин година ми е открита понижена функция на щитовидната жлеза и пия едни малки хапченца за регулиране на обмяната на веществата, които ще са за цял живот с регулиране на грамажа, но не съм диспансеризирана. Видими външно белези няма.
Та Въпроса ми е да си призная ли и ще има ли пречка за ОК на медицинските или да си мълча и да се запася с лекарства за 1г. в Канада и там да започна отново.
Последно промяна от Seny на Сря Юли 25, 2007 4:13 am, променено общо 2 пъти.
В Канада от 24.05.2008
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

За щитовидната жлеза доколкото знам се изследват специални хормони. Не съм сигурен дали това се прави на медицинските за Канада.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Seny

Мнение от Seny »

Да няма как да разберат, но ако не влияе на ОК, а пък може да ми улесни процедурата в Канада, ще си призная сам :)
В Канада от 24.05.2008
polinpo

Мнение от polinpo »

Няма как да разберат за функцията на жлезата ти защото щом пиеш хормоните тя работи нормално.Може обаче с опипване да установи дали е уголемена и ако има възел.Според мен е хубаво да си направиш ехографска снимка предварително в случай че докторката забележи нещо.Аз имам същия проблем и смятам да се подготвя с изследванията които имам.Не мисля че това заболяване ще бъде проблем .
DCS Виена - 06.12.06
покана за интервю - 05.04.07
Интервю - 16.05.07 успешно
Визи 20.09.
Ванкувър 18.03.2008
Аватар
digit

Мнение от digit »

Аз имам позната, която е с проблем със щитовидната жлеза и в момента си живее в Канада, така че не мисля че правят проблем за това, ама за съжаление нямам повече подробности. :roll:
Торонто - 02.09.2007
Аватар
Seny

Мнение от Seny »

Благодаря на всички за отговорите.
Вчера всичко мина без проблем. Е спестих им някои бодробности. А като пристигнем ще му мислим.
Малко поизтръпнах когато Доктор Савчева опипваше вратовете на децата и си казвам ако пък усети нещо, ама като седнах аз гледах да не опъвам много на зад главата и всичко беше ОК.
Сега чакаме резултати. Дано всичко е ОК.
В Канада от 24.05.2008
Аватар
canada roamers
Обратна връзка:

Мнение от canada roamers »

Всичко ще е ок Сени, само да не е много забавен отговора, че тук на всичките ни се изчака чакалнята от тази декемврийската сесия.

Успех и смело напред.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Здравейте, някой има ли представа, операция от дискова херния може ли да направи проблем?
Публикувай отговор