Току-що говорих с МОМ-на 09.08.2007 имаме ОК на медицинските. Направихме ги на 18.07 като на 25.07 повторихме едно от изследванията на децата. Успех на всички в процедурата!
BrotherJoe написа:Току-що говорих с МОМ-на 09.08.2007 имаме ОК на медицинските. Направихме ги на 18.07 като на 25.07 повторихме едно от изследванията на децата. Успех на всички в процедурата!
Мерси за поздравленията:) Да ви се връща! На всички пожелавам бърза и безпроблемна процедура!
kapitanovn, малко ми е трудно да целя клавишите, че ти послушах съвета
говорим си днес цялото семеиство за многото стъпки по процедурата за имиграция .....всяка успешна стъпка ние празнуваме с наи близките ни , с нашите семеиства,тези които ще ни липсват.УСПЕШЕН ПЪТ НА ВСИЧКИ ВАС
Ние имаме също Ок на медицинските на 26.07. Това което ме притеснява обаче е че от МОМ нещо ми мънкат,(аз вече два пъти звънях), че евентуално може ли да се обадят ако имало нужда от друго изследване.Не мога да разбера как така хем са одобрени,хем ще се обадят.А от Вита бяха казали че всичко е наред.Само на мен ми на правиха допълнително изследване на някакъв хормон, същият ден заради щетовидната железа,но и там беше в норма. Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели?,много съм им набрала на тези от Вита...