Защо се бавят писмата за визи?
Защо се бавят писмата за визи?
Чакам вече 2 месеца и половина покана за виза,но тя не иде.Имам ОК на медицински преглед на 24.05.Това чакане е обезпокоително.Има ли хора в подобно положение?Споделете!
Така е като неиска6 да карка6 с мене резутатите са тези , които е каркал смен дале4е е стигнал- заминалMilenka написа:същата работа съм и аз, мед.ОК за мен и децата от 16.04, за съпруга - 26.04. Пиша по един път седмично и отговорът е стандартен - чакайте си.

много те моля да те почерпя една бира, че положението е неудържимоmastika написа:Така е като неиска6 да карка6 с мене резутатите са тези , които е каркал смен дале4е е стигнал- заминалMilenka написа:същата работа съм и аз, мед.ОК за мен и децата от 16.04, за съпруга - 26.04. Пиша по един път седмично и отговорът е стандартен - чакайте си.АМА ТИ НЕ СЕКА СЕДМИЦА 6ТЕ ПИ6А :rotaeye: :nut:

I'll try being nicer if you'll try being smarter.
-
- Обратна връзка:
Napravihme medicinskite na 22 mai. Na 29 uli takmo vliazoh v emaila za da gi pritesnia i vidiah 4e rano sutrinta sa mi pratili pokanata za vizite tam.
Darja da pod4ertaia 4e email do sega ne sam im pra6tala, no te iavno sa re6ili da mi pratiat pokanata imenno tam. Ideata mi e da si proveriavate osven po6tenskite kutii i emailite, 4e ne se znae ot kade 6te izko4i
Uspeh na vsi4ki
Darja da pod4ertaia 4e email do sega ne sam im pra6tala, no te iavno sa re6ili da mi pratiat pokanata imenno tam. Ideata mi e da si proveriavate osven po6tenskite kutii i emailite, 4e ne se znae ot kade 6te izko4i

Uspeh na vsi4ki
Не се притеснявайте!
При нас положението беше такова: Направихме Мед.изсл. на 14май и така чакахме 3месеца без нищо. На 14август реших да ги попитам какво става и след около 1час получихме отговорт.е. чаканата покана.А на следващият ден дойде и по пощата. На поканата пише че е направена на01.08 ,изпратена е на08.08 и я получихме на 15.08. Така че най-вероятно вашата все още не е готова. Щом имате О.К.на медицинските не се притеснявайте ще дойде.Все още има билети за септември 

здр.
днес получихме визиииииииии. Имаме и резервирани билети - пътуваме на 18 септември