Защо се бавят писмата за визи?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
daskala

Защо се бавят писмата за визи?

Мнение от daskala »

Чакам вече 2 месеца и половина покана за виза,но тя не иде.Имам ОК на медицински преглед на 24.05.Това чакане е обезпокоително.Има ли хора в подобно положение?Споделете!
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Писа ли им да ги питаш какво става? Мои познати имаха ок на медицинските през март и досега нямаха никакъв отговор и като им писаха се оказа, че те още през април са им пратили поканата, която не е стигнала до тях. Пиши им!
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
pm.dj

Мнение от pm.dj »

ОК-на медицинските 16.04.07
покана визи- в очакване
пращаме емайли до Букурещ с отговор че не е завършена проверката по документите
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

същата работа съм и аз, мед.ОК за мен и децата от 16.04, за съпруга - 26.04. Пиша по един път седмично и отговорът е стандартен - чакайте си.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

Milenka написа:същата работа съм и аз, мед.ОК за мен и децата от 16.04, за съпруга - 26.04. Пиша по един път седмично и отговорът е стандартен - чакайте си.
Така е като неиска6 да карка6 с мене резутатите са тези , които е каркал смен дале4е е стигнал- заминал :lol: АМА ТИ НЕ СЕКА СЕДМИЦА 6ТЕ ПИ6А :rotaeye: :nut:
Нема, нема току си $#% майката.
Описание на гейзер от прост човек
http://vbox7.com/play:c94fc5bb
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

mastika написа:
Milenka написа:същата работа съм и аз, мед.ОК за мен и децата от 16.04, за съпруга - 26.04. Пиша по един път седмично и отговорът е стандартен - чакайте си.
Така е като неиска6 да карка6 с мене резутатите са тези , които е каркал смен дале4е е стигнал- заминал :lol: АМА ТИ НЕ СЕКА СЕДМИЦА 6ТЕ ПИ6А :rotaeye: :nut:
много те моля да те почерпя една бира, че положението е неудържимо :lol: :lol: :lol:
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Juli-j
Обратна връзка:

Мнение от Juli-j »

Napravihme medicinskite na 22 mai. Na 29 uli takmo vliazoh v emaila za da gi pritesnia i vidiah 4e rano sutrinta sa mi pratili pokanata za vizite tam.
Darja da pod4ertaia 4e email do sega ne sam im pra6tala, no te iavno sa re6ili da mi pratiat pokanata imenno tam. Ideata mi e da si proveriavate osven po6tenskite kutii i emailite, 4e ne se znae ot kade 6te izko4i :)
Uspeh na vsi4ki
kryss

Не се притеснявайте!

Мнение от kryss »

При нас положението беше такова: Направихме Мед.изсл. на 14май и така чакахме 3месеца без нищо. На 14август реших да ги попитам какво става и след около 1час получихме отговорт.е. чаканата покана.А на следващият ден дойде и по пощата. На поканата пише че е направена на01.08 ,изпратена е на08.08 и я получихме на 15.08. Така че най-вероятно вашата все още не е готова. Щом имате О.К.на медицинските не се притеснявайте ще дойде.Все още има билети за септември :D
kalia

здр.

Мнение от kalia »

днес получихме визиииииииии. Имаме и резервирани билети - пътуваме на 18 септември
Публикувай отговор