Ние вече стигаме 5 и нещо носталгията я няма .........rath написа:za poveche ot 12 godini oste ne sam hodil do BG
Kolko ekskurzii imate do Bulgaria?
Чакай бе човек,bateto написа:Leley kato cheta se pitam tolkova li sa kofti neshtata v Canada ,ami che to nikoy ne si e kupil sam bilet za edna ekskurziya do Bg.,ili rodninite ot Bg. ili kredit. kart go kupili.Ug doydohme da zabogatyavame i da pomagame na blizkite ni v Bg. pak to kakavo se poluchava,te da ni pomagat .Losho,a po nyakavi statistiki chetoh ,che Canada i redica kanadski gradove sa naparvo mesto v sveta po standart na givot,ami az standarta go razbiram da imash pari ,a to may nikoy nyama .Sto taka .
Защо правиш такива генерални изводи????? Какво означава, че някой си е купил билет с кредитна карта? Това изобщо не означава, че същият индивид след това не си е изплатил кредитните дългове в 100%. Кой нормален човек ще извади 2,000$ от джоба си и ще ги даде за билет, след като за такива разходи съществуват точно кредитни карти?! Обосноваваш изводите си на недостатъчна информация и в следствие на това изводите ти са грешни.
Лаура
Чакай бе човек,
Защо правиш такива генерални изводи????? Какво означава, че някой си е купил билет с кредитна карта? Това изобщо не означава, че същият индивид след това не си е изплатил кредитните дългове в 100%. Кой нормален човек ще извади 2,000$ от джоба си и ще ги даде за билет, след като за такива разходи съществуват точно кредитни карти?! Обосноваваш изводите си на недостатъчна информация и в следствие на това изводите ти са грешни.
Лаура[/quote]
Zabraviash nesto mnogo vajno: kato si kupish s kreditnata karta i ti davat edin bezplaten bilet, koeto ne e za prenebregvane, taka che zasto ne?
Лаура[/quote]
Zabraviash nesto mnogo vajno: kato si kupish s kreditnata karta i ti davat edin bezplaten bilet, koeto ne e za prenebregvane, taka che zasto ne?
- sara
- Рошава гарга
пътуването
и забравих да отговоря на въпросите.
1. Kolko pati ot prestioa vi v Canada ste si hodili do BG i za kolko vreme?
сега планирам първо пътуване
2. Koga sled landvaneto vi v Canada beshe parvoto vi pribirane do BG i za kolko vreme?
това за колко време се повтария в двата въпроса - след почти 2 години за 20 дни
3. Kak sabirate i prejalvate parite za samoletnia bilet do BG?
абе за събирането- не е такъв зор, ама прежалването... минават си през кредитна карта и после след едно (или няколко) питие(та) си я покриваш online ниаколко дни преди deadline
1. Kolko pati ot prestioa vi v Canada ste si hodili do BG i za kolko vreme?
сега планирам първо пътуване
2. Koga sled landvaneto vi v Canada beshe parvoto vi pribirane do BG i za kolko vreme?
това за колко време се повтария в двата въпроса - след почти 2 години за 20 дни
3. Kak sabirate i prejalvate parite za samoletnia bilet do BG?
абе за събирането- не е такъв зор, ама прежалването... минават си през кредитна карта и после след едно (или няколко) питие(та) си я покриваш online ниаколко дни преди deadline

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
sashtoto tukarath написа:za poveche ot 12 godini oste ne sam hodil do BG
ama gledah video i imam chuvstvoto che shte sam izvanzemen tam
mnogo promeni
ne ti li lipsva poniakoga?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Kolko ekskurzii imate do Bulgaria?
Последно промяна от Rosi на Чет Апр 08, 2004 1:28 am, променено общо 1 път.
1. 0, no planiram tova liato za mesec i polovina.
2. Ami predi da zamina za purvia put shte sa stanali tukmo 4 godini. Prichinata tova da e purvia mi put v bg ot 4 godini beshe purvite dve godini zashtoto niamah pari, a vtorite dve - vreme. No az sum University Student, koito ne raboti v momenta!
3. Sabrah si gi ot spestiavania - niama da polzvam credit cart, osven moje bi kato sum tam, no za bilet si gi sabrah sama. Prejalvaneto e big deal za mene, ne che ne mi se davat da si ida, a ne mi se davat da si ida za MALKO. Ako she gi davam da e za poveche, no kolkoto vreme mi pozvoliava tolkova. Radvam se da si otida i da vidia priatelite i rodninite, inache na pochivka za poslednite 4 godini sum hodila i se nadiavam da hodia v drugi darjavi ili na drugi mesta v Canada.
2. Ami predi da zamina za purvia put shte sa stanali tukmo 4 godini. Prichinata tova da e purvia mi put v bg ot 4 godini beshe purvite dve godini zashtoto niamah pari, a vtorite dve - vreme. No az sum University Student, koito ne raboti v momenta!
3. Sabrah si gi ot spestiavania - niama da polzvam credit cart, osven moje bi kato sum tam, no za bilet si gi sabrah sama. Prejalvaneto e big deal za mene, ne che ne mi se davat da si ida, a ne mi se davat da si ida za MALKO. Ako she gi davam da e za poveche, no kolkoto vreme mi pozvoliava tolkova. Radvam se da si otida i da vidia priatelite i rodninite, inache na pochivka za poslednite 4 godini sum hodila i se nadiavam da hodia v drugi darjavi ili na drugi mesta v Canada.
bliasaka написа:леле bedniashkata darjava.Vijam,che povecheto hora si plashtat bileta ili chrez credit card ili s pari ot BG.
Купуването на билети с кредитна карта не е признак на бедност. За да го проумеете, трябва да се научите да ползувате кредитните карти разумно, т.е. да извличате от тях всичките изгоди и удобства които предлагат без да им попадате в капаните.bateto написа:Leley kato cheta se pitam tolkova li sa kofti neshtata v Canada ,ami che to nikoy ne si e kupil sam bilet za edna ekskurziya do Bg.,ili rodninite ot Bg. ili kredit. kart go kupili...