Expats living in Bulgaria

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Alina

Мнение от Alina »

krimon написа:хе, развесели ме: освен учители по английски език /може би и други езици/ какво се търси в България като топъл хляб :D
Агенти на недвижими имоти за англо-говорещи :lol:
Alina
bateto

Мнение от bateto »

и п...оразводачи с дебели британски портофейли. :D
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Питър-пан явно не е типичния репат, кокошки не иска, селото не го привлича, остават ужасно прямите странджански девойки, които не се колебаят да звъннат и да предложат секс (особено ако са им свършили парите :wink:), но тайно мечтаещи да са ненадминати домакини :oops: ...
Жалките типове които не могат да заговорят момиче без на нея да и заприлича на харасмънт може и да се чувстват добре там :?. Жалко, след изкупуване на съборетините скоро ще се напълни и с орди педофили и всякакви ауткаст субекти, търсещи незащитени от закона жертви за да издевателстват :evil: ...
Пловдив е пълен с хубави момичета, само това остана непроменено, не ни пробутвай мазни банички с по една лъжица горчива извара вместо сирене вътре и блудкава боза със захарин ... Ходи говори с девойките без да ги харасваш :twisted: и ни остави да се мъчим тука, довиждане и благодаря за рибата дет се вика, тва де, съветите :D ...
Циганите - на Сатурн !
bateto

Мнение от bateto »

че ти откъде знаеш кво прави питър пан.човека може да му върви приказката и да ги сменя всяка седмица.ти пък си стой при мангалите в Столипиново ,пардон Скарбароу. :D
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

miteto написа:
analgin написа:
peter_pan написа:
krimon написа:
peter_pan написа: това за бозата е да ви напомни за тази напитка там където я няма
никога не съм обичала боза и изобщо не ми липсва :wink: :D
понеже на мен ми липсва, се върнах и сега пия всеки ден с баничка сутрин
Това е доста не здравословно, да ядеш баничка от извара, свинска мас и сол (абстрахирам се от косъма които евентуално е попаднал в нея от косата на циганката която се е погрижила да я приготви)
Наслаждавай се!
Абе така си е, ама носталгията ти пречи да мислиш трезво. И аз така миналото лято се засилих на баничка с боза и после.... ме хвана тва, дето го хващат канадските туристи в Мексико като прекалят с екзотичните плодове :oops:
Мммм, три банички с три бози, моля!!! :D Вие си яжте торта с моркови... :lol:
Митето, ами то обяснението е ясно, приятел. Я си признай сега колко банички с колко бози изцоца на един дъх? На туй му се вика торонтинско преяждане за 1-2 левчета... :wink: :lol: :P
Апропо, тук хигиената по заведенията е хиляди пъти по-ниска от тази в БГ.

:D :D :D :D :D
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

абе глупости говориш за хигената в заведенията, без извинение ... откога не си си била в България - требе ти един опреснителен курс :wink:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Слушам и изпълнявам, Кримон! Малко имам едни пречки тука - не съм си изпълнила докрай точките от плана/стратегията (800 дни по право ми се полагат :wink: :D ). Като ги приключа - скоро, ще ида на един дългосрочен опреснителен курс... :wink: :D

Ти ми кажи колко време не си си била в България. Аз - не много. :wink:

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и аз не много :D
Ако искаш да ти пусна снимки от бг заведение, да си опресниш паметта :wink:
Освен заточението от 800 дена, можеш да си вземаш и ваканции ... две седмици в България е напълно достатъчно, за да потърсиш Рая на друго място 8)
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

krimon написа:и аз не много :D
Освен заточението от 800 дена, можеш да си вземаш и ваканции ... две седмици в България е напълно достатъчно, за да потърсиш Рая на друго място 8)
Тръстиката не ме плаши, тя е удоволствие за мен. :shock: Процесът на деградация и тотално унищоване на личността е основното, което ме отблъсква. :wink:

В някой друг живот... :lol: Надявам се повече във филми на ужасите да не бъда въвличана. За тоя живот ми се струва, че е предостатъчно. :lol:

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Joana написа: Мммм, три банички с три бози, моля!!! :D Вие си яжте торта с моркови... :lol:
Митето, ами то обяснението е ясно, приятел. Я си признай сега колко банички с колко бози изцоца на един дъх? На туй му се вика торонтинско преяждане за 1-2 левчета... :wink: :lol: :P
Апропо, тук хигиената по заведенията е хиляди пъти по-ниска от тази в БГ.
Тц, на туй му се вика банички направени с гадно олио и съмнителна извара. За хигиената в тукашните заведения - отиди в някое нормално заведение, не в МакДоналдс в гетото или в кварталната китайска дупка и ще видиш :wink:
ivandi

Мнение от ivandi »

krimon написа:абе глупости говориш за хигената в заведенията, без извинение ... :wink:
Ха ха, абе кримон, ти на коя планета живееш. Значи като се изтърсихме тук и реших и аз да започна с традиционната първа работа на имигранта - миене на чинии. Та наеха ме в един ресторант в стария град. И първите ми 5 работни минути бяха и последните. Такава кочина е трудно да се опише. Познай дали от тогава съм стъпил в кръчма в стария град.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

иванди, като се прибереш в България отиди да миеш чинии в някой ресторант - може и на морето, може и на някой планински курорт :lol:
Тогава ще знам, че имаш база за сравнение :twisted:
Странджата

Мнение от Странджата »

Ами ходи в новия град бе Иване , а в БГ 100% си опитвал супа топчета с косъм , ама си траеш :wink:
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

anxeli написа:Питър-пан явно не е типичния репат, кокошки не иска, селото не го привлича, остават ужасно прямите странджански девойки, които не се колебаят да звъннат и да предложат секс (особено ако са им свършили парите :wink:), но тайно мечтаещи да са ненадминати домакини :oops: ...
Жалките типове които не могат да заговорят момиче без на нея да и заприлича на харасмънт може и да се чувстват добре там :?. Жалко, след изкупуване на съборетините скоро ще се напълни и с орди педофили и всякакви ауткаст субекти, търсещи незащитени от закона жертви за да издевателстват :evil: ...
Пловдив е пълен с хубави момичета, само това остана непроменено, не ни пробутвай мазни банички с по една лъжица горчива извара вместо сирене вътре и блудкава боза със захарин ... Ходи говори с девойките без да ги харасваш :twisted: и ни остави да се мъчим тука, довиждане и благодаря за рибата дет се вика, тва де, съветите :D ...
нещо много сте се издухали в тая даржава - почти не разбирам и дума от това което искаш да кажеш - не знам дали ти се разбираш
точно така мисля по въпроса:)
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

Joana написа:
Тръстиката не ме плаши, тя е удоволствие за мен. :shock: Процесът на деградация и тотално унищоване на личността е основното, което ме отблъсква. :wink:

В някой друг живот... :lol: Надявам се повече във филми на ужасите да не бъда въвличана. За тоя живот ми се струва, че е предостатъчно. :lol:

Когато участвам във филм на ужасите искам поне някаква адекватна компенсация все пак въпреки че не играя основна роля там;
точно така мисля по въпроса:)
Публикувай отговор