Как да си наема жилище в Монреал, преди да съм пристигнала?
Как да си наема жилище в Монреал, преди да съм пристигнала?
Някои знае ли дали има възможност да си наема жилище в Монреал преди още да съм пристигнала, или има ли някакви апартаменти които се наемат месечно докато се намери нещо за постоянно. Пристигам без мъжа си с дете на пет годинки и съм много притеснена, а всичко отгоре ще трябва да я запиша и на прематернел.
Re: Как да си наема жилище в Монреал, преди да съм пристигна
Това е грешен ход.Iva111 написа:Как да си наема жилище в Монреал, преди да съм пристигнала?
Писах в другата ти тема.
- nikolovata
- canada roamers
- Обратна връзка:
Re: Как да си наема жилище в Монреал, преди да съм пристигна
Не мисля така.analgin написа:Това е грешен ход.Iva111 написа:Как да си наема жилище в Монреал, преди да съм пристигнала?
Аз намерих жилище от обява тук.
апартамент
Ами помогнете да намеря. Ще пътувам с приятелка така 4е ще бъдем куко и пинди в Монреал. Добре е че сме много оправни и съм сигурна че ще се оправим. По принцип имам приятелка която е там от около година и тя ще прави огледите и ще предплати ако нещо ни хареса. До колкото разбрах не можело да ни наеме тя жилище защото всички към които питала за апартамент и казвали че искат да ни видят и да проведат лично интервю, въпреки че тя ще ни стане гарант, много е сложно.
И аз мисля, че по-добро от съблет няма.
Ще имаш достатъчно време да огледаш града, да видиш къде и кой квартал ще ти хареса, както и да посетиш местата, които си набелязала. Често няма пуснати обяви за доста от квартирите, които се дават под наем, само пред къщите или по терасите/прозорците има табели, че жилището се дава под наем + телефон.
Най-доброто на този вариант е, че не набутваш с контракт за цяла година (това, което за твоите приятели е добре за теб може да не е приемливо).
Ще имаш достатъчно време да огледаш града, да видиш къде и кой квартал ще ти хареса, както и да посетиш местата, които си набелязала. Често няма пуснати обяви за доста от квартирите, които се дават под наем, само пред къщите или по терасите/прозорците има табели, че жилището се дава под наем + телефон.
Най-доброто на този вариант е, че не набутваш с контракт за цяла година (това, което за твоите приятели е добре за теб може да не е приемливо).
Alina