Най-красивия град ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Наистина, има доста хубави места в Канада. За град се затруднявам да кажа. Имам още да обикалям. Виктория определено претендира за такова място.

Що не слагате повече снимки:
http://www.flickr.com/photos/7georgesphotos/
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Рай на земята няма!!!
Виктория по нищо не може да се сравни с Квебек сити. Те са различни!

зависи кои как го чувства!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

monny написа:красив град в канада нема, има хубави квартали в някои градове
красива в същност е природата, но там където не са минавали хората
Точно!
точно така мисля по въпроса:)
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Имам по-различен въпрос :)
Всъщност,нас лично ни интересува мястото,където е спокойно,да има природа,чисто,по-тихичко ( като за стари хора,каквито сме ),Но и в същото време и мястото,където да може младия (стар) човек да развива,да има добра работа(който както го разбира) и децата да имат нормално детство.
Защото ни най малко искаме да се преселваме от време на време.Но пък това не означава ,че не искаме и да разглеждаме и други градове(държави).
До скоро и успех на всики :krila:
Аватар
Amental
Обратна връзка:

Мнение от Amental »

И какъв е тоя въпрос :lol:

@7георге

мерси за снимките

Идеята ми за тази тема беше да има повечко снимки ако може :wink:
DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!Изображение
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Dparo u TaHq написа:Имам по-различен въпрос :)
Всъщност,нас лично ни интересува мястото,където е спокойно,да има природа,чисто,по-тихичко ( като за стари хора,каквито сме ),Но и в същото време и мястото,където да може младия (стар) човек да развива,да има добра работа(който както го разбира) и децата да имат нормално детство.
Защото ни най малко искаме да се преселваме от време на време.Но пък това не означава ,че не искаме и да разглеждаме и други градове(държави).
Знам, че темата не трябва да има комерсиален отенък, но не мога да се сдържа.
Трудно ще можете да улучите идеалното за вас място от първия път - ей така по описание на съфорумци. Надявам се да можете да си позволите да попътешествате, да видите и да си изберете място за живеене още в началото.
А хубави местенца има навсякъде. Обаче всичко е комерсиализирано. Езеро наблизо - всички къщи наоколо са вече по-скъпи (в Калгари строят специално изкуствени езерца в новите квартали). Планината се вижда от от къщата / квартала (mountain view), няма автомобилно движение наблизо - също е включено в цената... Такива работи.
Или излизаш навън, на природа - трябва да отидеш в къмпинг/национален или провинциален парк, където най-често се плаща, местата са чакълирани, асфалтирани, номерирани. Другото извън може да е частна земя, заградена, не може да ходиш по нея, или го правиш на собствен риск да те хванат или нападнат диви животни - тука са мечки или пуми.
Схващането тук е, че за да си позволиш да живееш на хубаво място, трябва много да работиш и печелиш...
:beer:
Embrace your climate change!
bateto

Мнение от bateto »

Недей разваля хатъра на момчето де с това изказване.Той си е наумил ,че като дойде в Канада ще хване господ за шлифера ,а ти му ги нареди едни такива.И после пускайте теми от рода -Защо толкова много българи напускат канада.
Остави го да си живее с илюзиите на леля му от канада. :D
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

7George написа:
Знам, че темата не трябва да има комерсиален отенък, но не мога да се сдържа.
Трудно ще можете да улучите идеалното за вас място от първия път - ей така по описание на съфорумци. Надявам се да можете да си позволите да попътешествате, да видите и да си изберете място за живеене още в началото.
А хубави местенца има навсякъде. Обаче всичко е комерсиализирано. Езеро наблизо - всички къщи наоколо са вече по-скъпи (в Калгари строят специално изкуствени езерца в новите квартали). Планината се вижда от от къщата / квартала (mountain view), няма автомобилно движение наблизо - също е включено в цената... Такива работи.
Или излизаш навън, на природа - трябва да отидеш в къмпинг/национален или провинциален парк, където най-често се плаща, местата са чакълирани, асфалтирани, номерирани. Другото извън може да е частна земя, заградена, не може да ходиш по нея, или го правиш на собствен риск да те хванат или нападнат диви животни - тука са мечки или пуми.
Схващането тук е, че за да си позволиш да живееш на хубаво място, трябва много да работиш и печелиш...
:beer:
по правилното схващане е МНОГО ДА ПЕчЕЛИш и работиш,а които го е страх от мечка да не ходи в гората
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Днес се разходихме до Пърт, наистинна много красиво старо градче. Снимки тук.
Let it go...
zorina

Мнение от zorina »

peter_pan написа:
monny написа:красив град в канада нема, има хубави квартали в някои градове
красива в същност е природата, но там където не са минавали хората
Точно!
абсолютно вярно!

а Квебек сити ряпа да яде.......какво да кажем тогава за Несебър или Созопол - може би Ривиерата... :wink: :lol:
zorina

Мнение от zorina »

До скоро и успех на всики :krila:
вие ще поискате и само бели хора да се разхождат ... :lol: :)

много такива места , ама не са тук :oops: :oops:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

:wave2: :wave: :krila: :nut: :dance: :haplio: :beer2: :redghost:
Публикувай отговор