Хотелчета на сносни цени около МОМ??
Хотелчета на сносни цени около МОМ??
Моля, скоро миналите медицински да дадат препоръки (кооринати-адреси, цени, сайтове) на хотели близо до МОМ, пък ако може да ми кажете най-краткия път от МОМ до Вита ще черпя!!! 

За тези който не са от София невиждам смисъл да ходят до МОМ - ние изпратихме сканирани получените медицински и преведахме парите по банков път. Просто попитайте във МОМ за банкови сметки и e-mail на който да изпратите документите. Така директно отивате във клиниката.
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
Re: Хотелчета на сносни цени около МОМ??
Аз само заради почерпкатаdada написа:Моля, скоро миналите медицински да дадат препоръки (кооринати-адреси, цени, сайтове) на хотели близо до МОМ, пък ако може да ми кажете най-краткия път от МОМ до Вита ще черпя!!!

http://www.madridbg.com/index2.html
Х-л Мадрид е точно зад Вита, не е скъп и е ок - кабелна, климатик
Jean написа:За тези който не са от София невиждам смисъл да ходят до МОМ - ние изпратихме сканирани получените медицински и преведахме парите по банков път. Просто попитайте във МОМ за банкови сметки и e-mail на който да изпратите документите. Така директно отивате във клиниката.
Значи няма да има проблем, ако им преведа парите по банков път да приложа бележката от банката (щото трябва да докажа по някакъв начин във Вита, че съм си платила таксите).Благодаря ви много Жан, Бекс-много ми помогнахте.
-
- Обратна връзка:
dada здравей
Съветвам те да влезнеш в сайта www.bgmaps.com там има карта на София аз поне така направих.
Това е адреса на МОМ отбелязан с кръгчето ул. "Хан крум" 25
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=c30cd ... =&size=5x4
За да стигнете до клиниката движите се ул."цар Иван Шишман" и на 4 тата пресечка се свива по ул."ген. Йосиф Гурко" в дясно, която ще Ви изведе на входа на нац. стадион "В. Левски" от там се свива на ляво по бул. "Евлоги Георгиев" преминавате "Орлов мост" и карате само направо преминавате през "Военна академия", която ще ви остане в дясно продължавате все направо и на третата пресечка на бул. "Мадрид" се свива в дясно на следващото голямо кръстовище на надлеза свивате в дясно там и ще видите веднага в дясно надписа на клиниката на 1-вата пресечка свивате в дясно и търсите място за паркиране. Входа на клиниката не гледа към булеварда, а се намира отзад.
Надявам се не съм прекалил с обясненията си.
Успех. Ако имаш въпроси не се притеснявай да питаш.
Съветвам те да влезнеш в сайта www.bgmaps.com там има карта на София аз поне така направих.
За да стигнете до клиниката движите се ул."цар Иван Шишман" и на 4 тата пресечка се свива по ул."ген. Йосиф Гурко" в дясно, която ще Ви изведе на входа на нац. стадион "В. Левски" от там се свива на ляво по бул. "Евлоги Георгиев" преминавате "Орлов мост" и карате само направо преминавате през "Военна академия", която ще ви остане в дясно продължавате все направо и на третата пресечка на бул. "Мадрид" се свива в дясно на следващото голямо кръстовище на надлеза свивате в дясно там и ще видите веднага в дясно надписа на клиниката на 1-вата пресечка свивате в дясно и търсите място за паркиране. Входа на клиниката не гледа към булеварда, а се намира отзад.
strs написа:dada здравей
Благодаря много за бързия отговор-аз иначе го видях адреса в бгмапс, исках максимално да си улесня раотата и да скъся пътуването из София, тъй като ще пътуваме от Бургас, с мъника сме, освен това не знам колко от главните артерии в София ще са затворени заради луди ремонти...Успех в начинанията ти желая!

dada каза:
- Никакъв. Сканираните медицински + сканираното платежно ги изпратете в МОМ на е-mail който Ви дадат. Запазете си обаче копие на тези медицински задължително на компютъра. Колкото до клиниката си носете платежното, на нас не ни го искаха въобще, просто ни попитаха как платихте и... толкова. Успех!!!Значи няма да има проблем, ако им преведа парите по банков път да приложа бележката от банката (щото трябва да докажа по някакъв начин във Вита, че съм си платила таксите)
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
Банковите сметки на Международна организация по миграция са сменени считано от юли месец 2007. Новите сметки на организацията са следните:
Unicredit Bulbank
IBAN: BG83 UNCR 7630 100 918 5000
BIC: UNCRBGSF
Поздрави
Victoria Shilegova
Admin/Finance Assistant
IOM Sofia
Phone: ++359 2 93 94 711
Fax: ++359 2 981 67 41
vshilegova@iom.int
Unicredit Bulbank
Поздрави
Victoria Shilegova
Admin/Finance Assistant
IOM Sofia
vshilegova@iom.int
В очакване на Годо...
Ние пратихме сканираните медицински формуляри и платежното нареждане на тези имейли: iomsofia@iom.int и info@iom.int. Банковите сметки са както ги е написала Десита.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Сърдечно благодаря на всички!Вече говорих със една служителка в МОМ, много любезна беше-даде ми данните и мейли за връзка-освен тези два мейла, които сте постнали ми даде и още един- iomsofiamigration@iom.int
Dessita написа:Банковите сметки на Международна организация по миграция са сменени считано от юли месец 2007. Новите сметки на организацията са следните:
Unicredit Bulbank
Поздрави
Victoria Shilegova
Admin/Finance Assistant
IOM Sofia
vshilegova@iom.int
Десита, кои от двата номера на факса е актуалния???
или 9394788