особено китайци - необходим е речник, защото повечето надписи са на китайскиalbatros написа:Какво му е на Уест Скарбъро? Много точно място. Има всичко каквото ти трябва.
Проверете :
Шепърд- Дон Милс
Шепърд- Виктория
Шепърд- Кенеди

Може ли малко подробности за този район че съм го набелязала за в бъдеще - интересуват ме училища и детски градини дали са хубави? Какво е населението? Има ли българи, а какви са другите преобладаващи националности наоколо?Kirilius написа:
Ние живеем близо до Yonge и Eglinton и там много ни харесва. Близко е до метрото (на минути от downtown), като излезеш на Yonge, всичко ти е под носа: магазини, ресторанти, кина... Няма нужда да караш половин час до най-близкия магазин
Изобщо където и да потърсиш по линията на метрото от St. Clair до Sheppard, няма да сгрешиш. Там е малко по-скъпо от другаде, но си струва.
Така е, но какво да се прави, засега сме тук пък по-нататък ще гледаме да се изнесем към "по-бели" райони. Е, ние поне имаме късмет че в къщата дето живеем (собствениците са индийци разбира се) е много чисто и не мирише.брамптън не беше ли индийската махала. А кво ше кажеш за новата джамия на Брамелия ,не е ли гот.
Аз само не разбрах как се озовахте в БрамптънRobinHood написа:Така е, но какво да се прави, засега сме тук пък по-нататък ще гледаме да се изнесем към "по-бели" райони. Е, ние поне имаме късмет че в къщата дето живеем (собствениците са индийци разбира се) е много чисто и не мирише.брамптън не беше ли индийската махала. А кво ше кажеш за новата джамия на Брамелия ,не е ли гот.Иначе нас МНОООГО ни дразнят тея забрадени, чалмосани и си им теглим често по една п...а м....а, но какво да се прави, това е реалността......
Това е много важно макар че за мен специално не би важило, мен ще ме е страх въпреки всичко.Kirilius написа:
Още нещо: за 2 години никога не съм се чувствал застрашен от нещо в този квартал. Нито аз, нито жена ми. Няма проблеми да се разхождаш посреднощ даже![]()
.