Ние вдигаме байрака
малко уточнение
аз езиците отдавна съм спряла да ги уча , не ми се налага тука да доучвам , слава богу .
не се асоциирам в никой случай с хората , които описах
използвах 1 л. мн.ч. за целта на разказа .
иначе и гимназиите и филологиите на мене тука ми свършиха работа още в началото , та и досега
не ми се наложи да ставам заслужил артист и да ме възнаграждават със социал .
аз езиците отдавна съм спряла да ги уча , не ми се налага тука да доучвам , слава богу .
не се асоциирам в никой случай с хората , които описах
използвах 1 л. мн.ч. за целта на разказа .
иначе и гимназиите и филологиите на мене тука ми свършиха работа още в началото , та и досега
не ми се наложи да ставам заслужил артист и да ме възнаграждават със социал .
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ми тези хора за да изминат 130 000 км са обиколили Земята 3 пъти !Натали написа:.Мислете с главите,а те са на рамене и раздвижете клетките какви бяха те сивите май,да дойдеш 130000км. и да пръскаш пари и време и дигаш байрака,такава приказка няма.
.Драго и Таня ще ви чакаме и ще направим здраво парти от мен,тук има много свестни българи ама не пишат във форума,работят,а и не са компютърджии пред компютъра.

Сигурно са се чудили дълго време дали да кацат или не в Канада , та са навъртяли няколко кръгчета

Ха сега ! Значи компютърджиите не са "свестни" българи ?

Krimon (гугуле), моите уважения, не можеш да ме наричеш престъпник, за това че си харча парите, както ми харесва. Това е едно от нещата, заради които съм тук.krimon написа: Така е, обаче да не се забравя факта, че всеки, който е събрал 10 000 долара в България с "честен труд" и е готов да ги пръсне за 2 месеца кеф, се нарича престъпник.
Да не говорим, че 10 бона ако отидеш в на екскурзия в чужбина 2 месеца семейно, няма да ти стигнат. Аз ако можех да правя пари 1 месец в годината и останалото време да ги харча насам-натам - бих го правил, без угризения.
А на разбирачката Гицка ще кажа, че тия дето смятат, че било най-правилно да се прибират в БГ, си стоят в Канада почти всичките. И не за щото нямат пари да се върнат.
И недейте дръж сметка на Били, какво да прави, само защото беше достатъчно учтив и обстоятелен, да сподели с всички опита си. Той е от хората, дето се оправят навсякъде.

Към така нареченият Батка ли Татка ли,не смятам че във форума трябва да се обижда,това показва кой се е запътил към БГ,простака към простотията там.И едните прави и другите са прави,всеки мери посвоему.Филипне 13000км.грешка на писането.Аз в детството си не знаех какво е Запада,никой не ме занимавал със залъгалки,достатъчно изтърпях демокрацията в БГи се надявах през всичките тези години а СДС-то а царя и какво излезе накрая и ние тръгнахме по света,да не мислите,че сме искали да напускаме родното място,Бг ни принуди и тук в Канада намерихме нашето място и ни харесва,спокойно,нормално.Много от вас са забравили какво е в БГ и си мислят че всички е променено.Наши приятели и те след 4 години се върнаха в БГ ,ама след 3 там месеца отново дойдоха тук,защото след първоначалните трапези за добре дошли са почнали Бг проблемите,които тук В Канада са ги забравили.Така,че всеки си решава сам и прав му е път.
eeee, саше - аз знам, че има, ама чакам батката да се похвали колкмо много е спечелил, та пътува първа класаsasho71 написа:има , не във всяка бизнес класа, ама ако е първа класа със сигурност има.ilka написа: Батеима ли интернет в самолета та пишеш във форума ...

БАТЕЕЕЕЕ, как е в България, кацна ли вече

пак сме тук 

не сме всички затова в канада душице, просто в канада по лесно се идва легално, пък и да поживеем малко на американския континент за разнообразиеНатали написа: вижте колко красоти има в Канада и хубави места,кеф ти Мексико,кеф тиСАЩ,ЛатоноАмериката,Европа,Азия,какво искате още.Разберете БГ е в голема криза и така ще бъде 40-50 години напред нали затова всички сте тук в Канада..
а тези смели икономически прогнози ми звучат като лично оправдание, защото са абсолютно неверни
Re: Ние вдигаме байрака
правилно си забелязалspeedy написа:Така е. А за тези съфорумци , които са отгледани във Версай и Бъкингамския дворец и са излизали от Миланската Скала само за да карат ски в Гармишпартенкирхен, душевното опустошение от живота в Торонто е трагично.monny написа:
за тези които са живяли в харманли торонто наистина е тяхната среда - просто торонто е многократно увеличение на харманли

градът от селски тип винаги ми е допадал много, хем си си на село, хем си у градо, о-ха че си и в америка
само трябва да добавя - торонто прилича и на ихтиман, освен на харманли
в единия има много цигани, а в другия чалми, а тук и двете

monny,като гледам пише че си в Торонто,ако е вярно(аз съм поспрял да вярвам на повечето българи)....та ако си там защо мислиш че Натали не е права в прогнозите за 50 години оправия в БГ,и че тук е зле(в БГ).Познавам хора които твърдо казват"аз не искам да емигрирам и няма да го направя,тук в БГ си ми харесва и ще се опитвам тук да градя нещо" и наистина не отиват никъде.
А ти защо си там ?защо изобщо си тръгнал,може би на екскурзия?ако е така ИЗВИНЯВАЙ,тогава може и да си прав ,но за себе си.
А ти защо си там ?защо изобщо си тръгнал,може би на екскурзия?ако е така ИЗВИНЯВАЙ,тогава може и да си прав ,но за себе си.
-