Българскa телевизия
Ми ка няма да е ко6мар- то кои има гарантирана скорост в мрежата а ?Joy_13 написа:Здравеите, някой може ли да ми каже дали качеството / имам пред вид буферирането/ зависи от модема или от характеристиките на РС. Имам добра връзка , но въпреки това е кошмар гледането...
то и такава услуга има ама не струва 30 долара на месец.
Я си погледни договора с достав4ика -дава се мах която може да се стигне ма тва не озна4ава 4е е гарантирана под едиколкоси да не пада.
То кат се знае принципа как деиства Интернет сто ваобсте има илузии 4е може да се гледа ТВ в вида в които сме свикнали да се гледа от сат или кабел или .....
И ваобсте тва веб тв е колкото да се каже 4е има несто - и наи умрялата тв дето се изла4ва по сат да кажем е с 1800 и нагоре а по мрежата сте е огромен успех ако некоя тв пусне стриим над 1мбит.
провериси си скоростта и връзката и ще разбереш къде е проблемаJoy_13 написа:Здравеите, някой може ли да ми каже дали качеството / имам пред вид буферирането/ зависи от модема или от характеристиките на РС. Имам добра връзка , но въпреки това е кошмар гледането...
горе ако се погледне глобалната статистика излиза че България е в топ 5 на света по скорост на даунлоуд, след нея са САШ, Канада и повечето европейски страниanalgin написа:провериси си скоростта и връзката и ще разбереш къде е проблемаJoy_13 написа:Здравеите, някой може ли да ми каже дали качеството / имам пред вид буферирането/ зависи от модема или от характеристиките на РС. Имам добра връзка , но въпреки това е кошмар гледането...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
sasho71, няма какво да се чудиш, 2/3 от нета в БГ е LAN и са свързани с Арената и прочее с оптика, могат да точат и с по 100 Mbit ако искат. А 90% от трафика е само към Арена и подобните му.
Канада и Щатите са назад, защото още изтискват DSL технологията, нали има кой да плаща
Канада и Щатите са назад, защото още изтискват DSL технологията, нали има кой да плаща

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
-
То не само по българската телевизия няма какво да се гледа. Тука за мен е същото Бяха включила някакъв евтин пакет от кабелния доставчик SHAW но пак нищо, с изключение на History.
В тази връзкь, имате ли някакво по-добро решение? Може от някъде да се подберат канали, не някой да ги подбира заради мен? Има ли някой опит със сателит? Има ли достъп до европейските канали, по които, да речем, може да се види нещо по нашия вкус?
Друг един коментар искам да направя също
То е ясно че действителността в България става все по-непозната, колкото повече време човек не живее там, аз обаче реализирам, че след 7 години в Канада, Канадската действителност ми е също така чужда, въобще не се интересувам от политическия живот.
Вие как сте в това отношение?
В тази връзкь, имате ли някакво по-добро решение? Може от някъде да се подберат канали, не някой да ги подбира заради мен? Има ли някой опит със сателит? Има ли достъп до европейските канали, по които, да речем, може да се види нещо по нашия вкус?
Друг един коментар искам да направя също
То е ясно че действителността в България става все по-непозната, колкото повече време човек не живее там, аз обаче реализирам, че след 7 години в Канада, Канадската действителност ми е също така чужда, въобще не се интересувам от политическия живот.
Вие как сте в това отношение?
elibeliata, избери си пакет от 20-30 канала по ТВОЙ избор. Няма да е повече от 40$ на месец, поне в Quebec е така. Има всичките Discovery, National Geografic + спортни канали (за мачовете и Ф1), BBC News и Euro News и нещо за децата. Друго няма интересно и да искаш.
Тодор Колев казваше в "Опасен чар"
"Сега не се казва да направя кочина, а да реализирам кочина"
Realize на български се превежда като осъзнавам в твоя контекст
От политика много хора не се интересуват и от двете страни на Атлантика, не си изключение и това не е лошо.
Аз лично се интересувам.
Тодор Колев казваше в "Опасен чар"
"Сега не се казва да направя кочина, а да реализирам кочина"
Realize на български се превежда като осъзнавам в твоя контекст

От политика много хора не се интересуват и от двете страни на Атлантика, не си изключение и това не е лошо.
Аз лично се интересувам.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аз съм все още в България и гледам от време на време - новините и филми. "Препоръчвам" ви предаването "Имаш поща" по Нова ТВ - едва ли ще го издържите повече от 32 секунди, ама да видите за какво става на въпрос, аууу няма такава тъпотия, как е в ефир това предаване - незнам. Пред него "Море от любов" бледнее просто - ужас, ужас! А казват, че било предаването с най-висок рейтинг на НТВ!!!
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
От всички съществуващи сайтове за Българска телевизия, за мен най-добрият за момента е : www.bgtelevizor.net Качеството е перфектно, има и 24 часова поддръжка.
А на www.bgtelevizia.com , на VOD има качени над 130 български филма.
Поздрави
А на www.bgtelevizia.com , на VOD има качени над 130 български филма.
Поздрави