Фен клуб на ЦСКА в Монтреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Народна ПРИКАЗКА за ФУТБОЛА
Специално за BGCANADA.com
Записал по спомени на селяни от Трън - Пернишко:
Станислав СТРАНСКИ

Имало едно време едно старо ЦАСАЦА. Земята по това време била евтина, а Цасацато било футболен клуб, а футболът бил много важен, та му подарили много земя и му построили много игрища, на които много народ спортувал и много шампиони станали.
После нещата се извъртели, всичко почнало да става частно и един човек с много пари купил за малко пари Цасацато, като си правел сметка, че покрай него ще получи и стадионите, залите, златните терени на най-хубавото място в града, та да може от там да си припечели още някой и друг лев.
Да, ама не го заобичали цасацарите, а управниците някак устискали и не му дали от баницата. Тогава той си продал Цасацато за много пари, заедно с марката, заедно със славата, с купите, с победите, с цацасарите, със славното минало и със загадъчното бъдеще на един хиндусин. Много богат хиндусин.
И дошъл хиндусинът, назначил си свои адютанти, и почнали те да искат на всяка цена, заедно с хиндуса, да получат стадионите, базите, залите, терените. Та да може да станат благодетели на българския футбол, големи шампиони да станат и даже в Европа и по света чудеса да направят.
Сдружили се с хиндусина и другите български държатели, крепители, благодетели, на отборите и в един глас се заканили, че ако не им дадат земите, стадионите, залите, имотите, сградите, ще СПРАТ своя собствен футбол в Българията. И замръзнали от страх запалянковците, треньорите, военните, полицаите, министрите, царете, президентите, пенсионерите и дори народните представители. И почнали да се договарят с този-онзи, от когото зависи, да се подпише листето за харизване, кръстено "концесии" или нещо подобно. И станала България по-частна от най-частническата държава в света. Повече и от земята на футбола, наречена Европа, където стадионите са на градовете, на общината, на обществото, а не на някой си смъртен, който днес е тука, утре го няма, а клубовете са на поколения хора...
Направило се на уплашено правителството, изтръпнали финансистите, затреперили правистите, треска затресла приватизаторите, зер много обича народа тоя футбол, а за народа управниците мило и драго давали, и земята и водите и здравето давали на здравната каса, а не на докторите, и БТК, и магистралите и парното и боклука дори - все на концесии, и даже за стотинки, давали.
И им харизали стадионите, залите, терените, сградите, салоните, златните парцели земя сред най-хубавите места по градове и села из пълната с богатства, бедна България...
Добре, ама не тръгнали добре нещата с Цасацато, все купували за по евтино аматьори от Уара Ура, Тара Бара и Бразилия дори, свои не правили, та футболът все по-лош и по-лош ставал. Запустели стадионите, бурени прорасли покрай дузпите на терена, паяци си построили мрежи и на двете врати. Злите и луди фенове се тръшкали по земята и даже пускали кощунствени мисли, че ония нарочно направили това.
Нарочно-ненарочно, събрали се експертите, решили че не може да се рушат и гният така стадионите, залите, терените, сградите, салоните, та направили, благодарение на щедрия благодетел, модерен стадион за хокей на трева, комплекс от 77 площадки за крикет, салони за шибва-нйога, молителници за обрахмамутра, хотелчета за кама-сутра и огромен комплекс от ресторанти за индийско хранене.
Разбира се, според строгия закон, предметът на дейност на харизаната спортна база не се сменил - футбол продължавало да се играе от младата смяна на сгурията в квартал Чалочапачанье, а треньор там станал най-великият, Треньорът на столетието, от което личи и голямата грижа на хиндуса към футбола. Привечер, докато децата се мият на чешмата, богоравният им разправял, с характерния си хумор, приказки от стари времена, когато българите уж стигнали някакъв си футболен връх в някаква си красива земя, зад някакъв си голям океан, където някога си живели бизони и индианци /не индуси/...
По същото това време на Южния български наркофронт бил отстрелян поредният футболен благодетел и целият отбор, заедно с треньора, масажистите, мажоретките, бодигардовете, стадионите, залите, салоните, терените, хотелите, сауните, феновете, приближените градски чиновници, верните служители от всички местни служби и институции, както и 800 милиона долара, преминали във владение на вдовицата. А вдовицата имала зъб на футбола, та мигом разпродала живата стока, а стадионите, залите, салоните, терените, сградите превърнала в комплекси за разхождане на кучета, писти за надбягвания с охлюви, бюти-салони, виенско колело, ателиета за бродерия и други. Разбира се спазена била и уговорката - предназначението на базата да не се променя. Създадена е уникална футболна школа за състезателни кучета и малки прасенца, които играят атрактивен футбол, за радост на малки и големи!
Аватар
Amental
Обратна връзка:

Мнение от Amental »

разбрахте ли защо в ЦСКА не играят карти? :lol:
DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!Изображение
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Aйде със здраве.
http://www.youtube.com/watch?v=v1xfxsLGe8g :shock: :shock:
Вие си знаете името след този мач.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Съвсем случайно попаднах на кадри от организирането на фен клуба на ЦСКА в Индия :D

http://www.vbox7.com/play:a59f992a
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

ivanko13 написа:Съвсем случайно попаднах на кадри от организирането на фен клуба на ЦСКА в Индия :D

http://www.vbox7.com/play:a59f992a
Ха-ха-ха!!!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Странджата

Мнение от Странджата »

Aaaa Ванкоооо, ти разби кочината с този клип бе ......ади цска :lol: :lol: :lol:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Guinness написа:Aйде със здраве.
http://www.youtube.com/watch?v=v1xfxsLGe8g :shock: :shock:
Вие си знаете името след този мач.
ФУТБОЛНИТЕ ИДИОТИ!
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Ааа футболните идиоти са на едно друго място :D
Таааа, като си говорим за фенклубовете, нека да споменем и видни членове и симпатизанти :D

Какво казва Димитър Пенев за най-личния фен :
- Г-н Пенев, това ли е кабинетът, който ви предостави ЦСКА?

- Да, но тук съм временно. Горе тече ремонт (показва стаята на фенклуба). Там ще е моят кабинет. Стаята е доста по-широка и просторна. С видео, климатик. Ще е добре обзаведена. Преди беше Дучето, но сега ще се преместя аз. Това тяхното не бе нормално. Къде сте виждали друго "дуче" да се помещава в канцелариите на клуб, и то в стая над съблекалните. Моите уважения, но фенклубовете трябва да са извън стадиона. Публиката да идва и подкрепя отбора на мачовете, да скандира, но не всеки ден да стои на главата на ръководството.
В спор с изпълнителния директор на ЦСКА :
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Гарибов и шефът на червения фенклуб Димитър Ангелов-Дучето пак изровиха томахавките.

Двамата са в конфликт открай време, но този път огънят бе разпален заради нареждане на Гарибов да бъде разрушен къта в памет на загиналия при автомобилна катастрофа във Франция Емил Коен. Дучето обвини Гарибов, че тогава е опитал саморазправа с червен запалянко.

"Не съм налитал на никого, мен ме атакуваха. Първо ме питаха дали съм християнин, защото кътът трябвало да стои 40 дни. Отвърнах, че сме почели паметта на човека за седем дни.

Но тъй като започваме ремонт на крилото, в което се помещава фенклуба, всичко там трябва да се разчисти. И тогава това момче ми каза, че съм най-големият боклук. Ако не бях изпълнителен директор, щях да му лепна два шамара", каза Гарибов.

"Финансистът да си гледа финансите. Явно господин Гарибов си няма достатъчно работа. Тогава нека дойде при мен. Имам любим червен халат с две големи червени топки. Нека да хване косматите пискюли и да ги поразмести", заяви на свой ред Дучето.

Не мога да пропусна да цитирам и коментар по горния въпрос -
Такъв е живота на армията,пипат се по топките
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Още един коментар на Дудучето към въпросния Гарибов :
- Аз този човек не искам да го коментирам, защото не е фен на ЦСКА. Господинът, който е председател на УС на ЦСКА е оцветен в подуенско тъмно-синьо, а ние с такива хора нямаме работа. На стадион "Българска армия" феновете на ЦСКА не получават шамари, а ги раздават. Не може да се прави на мъж и да иска да раздава шамари на едно 16-годишно момче. Нека да си мери приказките. И нека господинът да знае много добре, че ние си плащаме билетите, ние ходим в чужбина и поддържаме отбора, а не се возим в самолета на отбора. Може да нямаме пари за вода, но подкрепяме ЦСКА, за разлика от него.

- Аз не мога да имам нищо общо с такъв човек. И не се муся и цупя, защото за разлика от него съм жизнерадостен човек. Нека обаче да я каре по-леко с шамарите и да не ги раздава, защото да не вземе той да ги изяде по някое време. Нека той да си гледа и да си мишкува в канцеларията и да не се занимава с нас, защото той ще си отиде, а ние ще останем. Въпросът е как той ще си отиде от "Армията"!

А сега малко видео :D :

http://www.vbox7.com/play:12c38594

http://www.vbox7.com/play:0eb325b2

http://www.vbox7.com/play:001ab8c0

Ха сега да видим коментарите и на съмишлениците за въпросния тартор на червената агитка :

Подкрепяте ли Димитър Ангелов (Дучето) ?

Как мислите... Кой е футболния идиот? :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Публикувай отговор